ΣΧΟΚ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ LIFT. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ - OlaDeka

ΣΧΟΚ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ LIFT. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΧΟΚ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ LIFT. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
O ΣΧΟΚ σχολίασε ΕΔΩ
Πράγματι, ο εξοπλισμός του Χιονοδορμικού Κέντρου και κυρίως το Lift είναι πεπαλαιωμένος και συχνά δημιουργεί προβλήματα (βλάβες) προκαλώντας προβλήματα στην λειτουργία του κέντρου. Αυτό υποβάλει τους ανθρώπους του ΣΧΟΚ σε έξτρα ταλαιπωρία που δυστυχώς συνήθως συνοδεύεται και από κόστος

δυσβάσταχτο για τον σύλλογο.

Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές, που τα προβλήματα δεν οφείλονται στην παλαιότητα, αλλά στην κακή χρήση από τους επισκέπτες-χρήστες του αναβατήρα. 
Αυτό δυστυχώς συνέβη και χθες (Κυριακή). 
Αν και επισημαίνουμε πάντα ότι καλό είναι ο σκιέρ-χρήστης να μην φτάνει μέχρι το όριο του τερματικού σταθμού, όπως επίσης ότι δεν πρέπει να αφήνει την “άγκυρα” πριν από τον εκάστοτε πυλώνα, γιατί υπάρχει περίπτωση, αυτή να τυλιχτεί και να εκτροχιάσει την εγκατάσταση, κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) αδιαφορούν.
Για την ενημέρωσή σας, ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία επισκευής της βλάβης και προκειμένου να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα με τον φόρτο που προβλέπεται για το τριήμερο της Αποκριάς (λόγω και του προγραμματισμένου διεθνή αγώνα για τις 21 & 22 Φεβρουαρίου), έχει κληθεί ειδικό συνεργείο συντήρησης και ελέγχου που θα είναι στο Βίτσι αύριο (Τρίτη).
Σ.Χ.Ο. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria