ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ HONG KONG - ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ - OlaDeka

ΕΤΣΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ HONG KONG – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ

Από την έναρξη της πρώτης έκθεσης Γούνας στο Χονγκ Κονγκ το 1982, η εκδήλωση αυτή έχει γίνει μία ασύγκριτη πλατφόρμα συναλλαγών που διευκόλυνε την ανάπτυξη της τοπικής βιομηχανίας γούνας.
Η έκθεση γνώρισε αλματώδη ανάπτυξη και σύντομα μετακόμισε από το Miramar Hotel στη
Τσιμ Σα Τσούι στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Χονγκ Κονγκ το 1989.
Σήμερα, η Διεθνής έκθεση Γούνας & Μόδας του Χονγκ Κονγκ φημίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά συμβάντα του ημερολογίου της γουνοποιίας, όπου οι παγκόσμιοι αγοραστές το έχουν αναγάγει σε εμπορική πηγή προϊόντων γούνας, και έτσι την έχουν καταστήσει ισχυρό διεθνές status στο διεθνές στίβο της γούνας.
Η φετινή έκθεση διεξάγεται μεταξύ 25 έως 28 Φεβ. Η περυσινή εκδήλωση χρησιμοποίησε πάνω από 39.000 τετραγωνικά μέτρα στο HKCEC. Διακόσιοι ογδόντα εκθέτες από 14 χώρες και περιοχές δημιουργούν το διεθνές καλειδοσκόπιο από γούνα,  πρώτες ύλες και αξεσουάρ και οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 7.200 διεθνείς αγοραστές οι οποίοι συρρέουν από περισσότερες των 30 χώρες και περιοχές.
Επί του παρόντος, το 75 τοις εκατό των μεταποιημένων προιόντων γούνας και ενδυμάτων στον κόσμο επανεξάγονται από το Χονγκ Κονγκ σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους της έκθεσης.
Πέρυσι, οι εξαγωγές των γούνινων ενδυμάτων και αξεσουάρ από το Χονγκ Κονγκ ανήλθαν σε 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ.
Οι πέντε κορυφαίες αγορές περιλαμβάνουν τη Ρωσική Ομοσπονδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και την Ιταλία.
Το Χονγκ Κονγκ ανέκαθεν θεωρείται ένα παγκόσμιο κέντρο γούνας, χάρη στις προόδους στην τεχνική προσαρμογή και τον δημιουργικό σχεδιασμό γούνας.
Τo Gala που πραγματοποιείται την πρώτη ημέρα της Έκθεσης κάθε χρόνο, είναι ένα event -υπογραφή της παγκόσμιας βιομηχανίας γούνας.
Η δημιουργικότητα, η καινοτομία και το πάθος για τη γούνα κάνουν το Gala ένα σημαντικό γεγονός για την παγκόσμια γουνοποιία, που προσπαθεί να υπερβεί παρόμοια εκδήλωση σε πρωτεύουσες της μόδας, όπως το Μιλάνο.
Βέβαια όλα  αυτά κινδυνεύουν να αποτελέσουν περισσότερο ιστορία παρά σημερινή κατάσταση. Η περσινή έκθεση ήταν απρόσμενα πτωτική και το ίδιο φαίνεται μέχρι στιγμής να ισχύει και φέτος σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του oladeka, για την σημερινή πρώτη μέρα της έκθεσης. Ακολουθεί αναλυτικότερο ρεπορτάζ προς αυτή τη κατεύθυνση…
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria