Συνελήφθη συνεργάτης πρώην Υπουργού από το ΥΠΕΣ για χρηματισμό - OlaDeka

Συνελήφθη συνεργάτης πρώην Υπουργού από το ΥΠΕΣ για χρηματισμό

Συνελήφθη συνεργάτης πρώην Υπουργού από το ΥΠΕΣ για χρηματισμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του airetos.gr για την υπόθεση της σύλληψης μίας υπαλλήλου από το Υπουργείο Εσωτερικών η οποία φέρεται να ήταν αποσπασμένη στο γραφείο του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κυρίου Λεονταρίδη προκύπτουν κάποια ερωτηματικά
εύλογα.

Κατ’αρχήν ο κύριος Λεονταρίδης δεν είχε καμία άμεση αρμοδιότητα στα θέματα της αδειοδότησης μεταναστών.

Όπως αναφέρει ο Ελευθερος Τύπος μία αλλοδαπή που κατάγεται από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης είχε συναντήσει τη συλληφθείσα υπάλληλο η οποία είναι και συνδικαλιστικό στέλεχος της ΔΑΚΕ. Η υπάλληλος ζήτησε από την αλλοδαπή επιτακτικά το ποσό των 5.000 ευρώ λέγοντάς της ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσει την άδεια διαμονής.

Η αλλοδαπή όμως επέλεξε να καταγγείλει το γεγονός στις Εσωτερικές Υποθέσεις οι οποίες έστησαν μηχανισμό παρακολούθησης και την περασμένη Πέμπτη εφοδίασαν την αλλοδαπή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί με τα προσημειωμένα στο χέρι, ενώ οι αστυνομικοί αφαίρεσαν από το γραφείο της και πλήθος φακέλων με εκκρεμότητες για την έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η αλλοδαπή δεν ζητούσε κάτι που δεν δικαιούταν. Δεν ζητούσε να γίνει κάτι παράνομο και δεν υπήρχε κανένας λόγος να πληρώσει κάποιον γι αυτό. Δεν είχε “λερωμένη τη φωλιά” της και πιθανόν αυτός να ήταν ο λόγος της άμεσης προσφυγής της στην αστυνομία.  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria