ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ

ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ
Το σχόλιο έγινε ΕΔΩ

Πολλούς μας νοιάζει για το νέο εκθετήριο, γιατί για ακόμη μια φορά πετάχτηκαν κάποια εκατομμύρια χωρίς κανένα αποτέλεσμα, έτσι απλώς για να πούνε κάποιοι ανεγκέφαλοι ότι κάναν κάτι. Αυτή βέβαια η νοοτροπία, δηλαδή άνθρωποι με μηδενική επιχειρηματική
αντίληψη, να αποφασίζουν για τα του κλάδου είναι μια χρόνια παθογένεια της γουνοποιίας στο τόπο μας, με οδυνηρές διαχρονικά για τον κλάδο συνέπειες.

Όσο για τον αρθρογράφο του παραπάνω κειμένου που πολύ βολικά ρίχνει την ευθύνη για την κατάντια της ΕΔΗΚΑ σε “κάποιους νεόκοπους δήθεν συνεταιριστές” και επιπλέον μας λέει ότι “την κύρια ευθύνη είχαν και έχουν ορισμένες διοικήσεις της ΕΔΗΚΑ Α.Ε”, φαίνεται ότι με απίστευτα εντυπωσιακή ευκολία ξεχνάει ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που διεύθυνε την εταιρεία από το ξεκίνημα της και μέχρι το 2004 οπότε και παραιτήθηκε (ή μήπως τον παραίτησαν??). 

Προφανώς, σύμφωνα με τον υπερβατικό τρόπο που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, ο ίδιος δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη ούτε για τις ζημιές που συσσώρευε η εταιρεία ούτε για όλα τα γνωστά και απαράδεκτα που συνέβαιναν καθ’ όλη την χρονική διάρκεια που ο ίδιος την διεύθυνε. Αν αυτός δεν είναι πλήρης παραλογισμός δεν ξέρω τι είναι. Σε αυτόν το τόπο απ’ ότι φαίνεται το να φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες ποτέ δεν σταματάει, είναι μάλλον ο κανόνας.
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια