Προκήρυξη έκθεσης φωτογραφίας: "Εγκαταλελειμμένα σχολεία στην Καστοριά και την περιοχή της" - OlaDeka

Προκήρυξη έκθεσης φωτογραφίας: “Εγκαταλελειμμένα σχολεία στην Καστοριά και την περιοχή της”

Προκήρυξη έκθεσης φωτογραφίας: "Εγκαταλελειμμένα σχολεία στην Καστοριά και την περιοχή της"
Ο «Σύνδεσμος Φιλολόγων Καστοριάς» σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς» και την «ΕΛΜΕ Καστοριάς» διοργανώνουν έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ». Η έκθεση θα παρουσιαστεί από 15 έως 30 Ιουνίου 2015 στην Καστοριά, σε

χώρο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Οι φωτογραφίες που θα εκτεθούν θα έχουν ως θέμα τους εγκαταλελειμμένα σχολικά κτίρια που βρίσκονται εντός των ορίων της Π.Ε. Καστοριάς. Πρόκειται για κτίρια που χρησιμοποιήθηκαν ως Διδακτήρια όλων των βαθμίδων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε διάφορες χρονικές και ιστορικές περιόδους στην πόλη και τα χωριά της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού. Σήμερα όμως αυτά έχουν εγκαταλειφθεί ή έχουν αλλάξει χρήση πέραν της εκπαιδευτικής. Παρόλη την εγκατάλειψή τους όμως πάντα φέρουν τον τίτλο και την ανάμνηση της χρήσης τους ως σχολικών κτιρίων. 
Επιθυμία όλων των Συλλόγων είναι να αντιπροσωπευθούν στην έκθεση όσο περισσότερα σχολεία της Π.Ε. Καστοριάς και μέσα από τον φωτογραφικό φακό ερασιτεχνών ή επαγγελματιών φωτογράφων να αναδειχθεί η ερήμωση ενός άλλοτε ζωντανού χώρου, ζωτικού πυρήνα του αντίστοιχου οικισμού.
Οι διοργανωτές θα περιμένουν τις συμμετοχές όσων φωτογράφων επιθυμούν έως τις 10 Μαΐου 2015, εντός και εκτός Καστοριάς, και θα αξιοποιήσουν το υλικό αυτό στη διοργάνωση της δημόσιας έκθεσης στο τέλος του διδακτικού έτους.
Παρακαλούμε να μελετήσετε τους όρους συμμετοχής στη συνημμένη προκήρυξη της έκθεσης και να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη συνημμένη δήλωση
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Γράμμου 94
52100 Καστοριά
Τηλ. επικοινωνίας: 6944442689 (Μακρίδης Αλέξανδρος)
6944774417 (Νημά Διονυσία)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αλ. Παπάγου 18
52100 Καστοριά
Τηλ. επικοινωνίας: 6976339378 (Βόλτση Αγγελική)
ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Τηλ. επικοινωνίας: 6974582902 (Παρίσης Σπυρίδων)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria