Χ.Α.Καστοριάς: Εκδήλωση μνήμης για τον Γερμανό Καραβαγγέλη. - OlaDeka

Χ.Α.Καστοριάς: Εκδήλωση μνήμης για τον Γερμανό Καραβαγγέλη.

Χ.Α.Καστοριάς: Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση μνήμης για τον Γερμανό Καραβαγγέλη.
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2015, παρουσία δεκάδων υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής στην Καστοριά, η ετήσια εκδήλωση των Ελλήνων Εθνικιστών για τον Γερμανό Καραβαγγέλη.
Παρόντες ήταν ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Συναδινός Ελευθέριος, ο Βουλευτής Σερρών, συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο

Βουλευτής Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτιος, ο υπεύθυνος της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέργιος και η υπ. Βουλευτής Καστοριάς στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, συναγωνίστρια Κοντού Ελεονώρα.

Στους σύντομους λόγους τους, οι παραπάνω αναφέρθηκαν στη ζωή και στο έργο του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη, στη συμβολή του στο Μακεδονικό Αγώνα και στο ποιμαντικό έργο του στις Μητροπόλεις όπου υπηρέτησε. Έγιναν αναφορές στις πρόσφατες Βουλευτικές εκλογές και στην ανάδειξη της Χρυσής Αυγής σε 3η πολιτική δύναμη του τόπου από τους Έλληνες πολίτες, καθώς και στο κοινοβουλευτικό έργο που γίνετε για τη Δυτική Μακεδονία, με την κατάθεση ερωτήσεων και την ανάδειξη σημαντικών προβλημάτων της περιοχής μας, στο ανώτατο επίπεδο, στην Ελληνική Βουλή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και υπό συνεχή βροχή, δεκάδες υποστηρικτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής από την Καστοριά παρακολούθησαν τις ομιλίες των Βουλευτών και τις καταθέσεις στεφάνων στη μνήμη του Μητροπολίτη Καστοριάς Γερμανού Καραβαγγέλη, μια εκδήλωση που η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εδώ και πολλά χρόνια, τιμώντας τους Έλληνες Πατριώτες και το έργο τους.

Τ.Ο. Καστοριάς, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria