ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ - OlaDeka

ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου του 2015, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, μεταξύ της Ομοσπονδίας Γούνας και της Ενδιάμεσης  Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, με θέμα  :
  Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  ΕΠ-ΠΔΜ 2014 – 2020 και το Σχέδιο Δράσης του κλάδου της γουνοποιίας, για την ένταξη στο ανωτέρω πρόγραμμα. 
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων. Παρευρέθηκαν : 
από την Ομοσπονδία Γούνας το μέλος του ΔΣ αυτής  κ. Γκιάτας Φαίδων και οι δύο οικονομικοί  σύμβουλοι κ. Νίκος Ρίζος και Χάρης Βανίδης. Από την πλευρά της Περιφέρειας συμμετείχαν τα υπηρεσιακά στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. 
Υπήρξε μια αρχική ταύτιση των απόψεων της Αρχής, με τους βασικούς άξονες  των αναπτυξιακών προτάσεων που παρουσιάστηκαν από τους Οικονομικούς συμβούλους της Ομοσπονδίας όσον αφορά το ΕΠ- ΠΔΜ 2014-2020. 
Σύντομα η Ομοσπονδίας Γούνας θα υποβάλλει το οριστικό Σχέδιο Δράσης του κλάδου για την ένταξη των επιχειρήσεων του κλάδου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα. Θα συμπεριλαμβάνει : την εκτροφή, την βιοτεχνία και τον τριτογενή τομέα του κλάδου, την διάθεση. 
Η Ομοσπονδία Γούνας ευχαριστεί την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής. 
Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria