Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: «Να αναβαθμιστεί η υφιστάμενη Σχολής Γουνοποιίας και όχι να γίνει νέα ιδιωτική όπως λέει ο προφήτης Ηλίας»

Αρχική » Διάφορα » Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: «Να αναβαθμιστεί η υφιστάμενη Σχολής Γουνοποιίας και όχι να γίνει νέα ιδιωτική όπως λέει ο προφήτης Ηλίας»

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: «Να αναβάαθμιστεί η υφιστάμενη Σχολής Γουνοποιίας και όχι να γίνει νέα ιδιωτική όπως λέει ο προφήτης Ηλίας»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στη σύσκεψη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας» , εκπροσωπήθηκε μέσω του Αντιπροέδρου της κ. Γκιάτα λόγω απουσίας του Προέδρου κ. Κοσμίδη. Η ΕΟΓ συμμετείχε και στην πρώτη σύσκεψη καθώς θεωρεί το
θέμα ιδιαίτερα σοβαρό.

Πρόταση της ΕΟΓ δεν είναι η δημιουργία ιδιωτικής σχολής γουνοποιίας, αντίθετα αυτό υπήρξε πρόταση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας» κατά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εκθετήριο Καστοριάς.

Πρόταση μας είναι η αναβάθμιση της υφιστάμενης Σχολής Γουνοποιίας, και προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση της κρίσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οδηγεί στην ανεργία μεγάλο μέρος του υφιστάμενου εργατικού δυναμικού.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια