Ξεκαρδιστικά βίντεο: Ο Κώστας Ζουράρις με τα μάτια του Μητσικώστα - OlaDeka

Ξεκαρδιστικά βίντεο: Ο Κώστας Ζουράρις με τα μάτια του Μητσικώστα

Με αφορμή την ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ στη Βουλή που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, θυμόμαστε τα καλύτερα βίντεο με το Γιώργο Μητσικώστα να τον υποδύεται και να μας χαρίζει απίθανες στιγμές γέλιου (vid)

Ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε να κάνει την παρθενική του εμφάνιση από το βήμα της Βουλής το αδιαμφισβήτητο viral βίντεο από
τη χθεσινή διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης. Μίλησε χρησιμοποιώντας κομμάτια από τον Επιτάφιο του Θουκυδίδη, αλλά και στίχους του Γιάννη Ρίτσου, προκαλώντας ένα κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο με δεκάδες tweet να δανείζονται φράσεις από την ομιλία του.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών στο twitter και φυσικά θυμηθείτε εδώ το βίντεο με την ομιλία του κ. Ζουράρι που κυκλοφόρησε σαν αστραπή στο διαδίκτυο

Με αφορμή την ομιλία του βουλευτή στη Βουλή, ψάξαμε για ξεκαρδιστικά χιουμοριστικά βίντεο, όταν ο Γιώργος Μητσικώστας υποδυόταν τον Κώστα Ζουράρι, απέναντι σε άλλα δημόσια πρόσωπα όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Λιάνα Κανέλλη και ο Γιώργος Βέλτσος.

1. Ο Κώστας Ζουράρις στο ίδιο παράθυρο με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Δύο στοιχεία που αρκούν για να γελάσουμε μέχρι δακρύων.

Ξεκαρδιστικά βίντεο: Ο Κώστας Ζουράρις με τα μάτια του Μητσικώστα

2. Πριν εισέλθει όμως στη Βουλή ο κ. Ζουράρις, εμφανιζόταν στη φαντασία του Γιώργου Μητσικώστα ως σχολιαστής απίθανων θεμάτων στα παράθυρα των δελτίων ειδήσεων. Μια τέτοια απίθανη συζήτηση είναι με τον επίσης ακαδημαϊκό Γιώργο Βέλτσο για τη Eurovision.

3. Έτερο αγαπημένο δίδυμο στα βίντεο του Μητσικώστα ήταν και αυτό του Ζουράρι με τον Μίμη Ανδρουλάκη.

4. Όταν το ALTER μετέδιδε ακόμη πρόγραμμα ζωντανά, ο Μητσικώστας έβαζε απέναντι από τον Κώστα Ζουράρι τον Νίκο Μαστοράκη.
5. Οι παλιότεροι θα θυμούνται τους ομηρικούς καυγάδες του Κώστα Ζουράρι στο παράθυρο του Alpha με τον αείμνηστο δημοσιογράφο Νίκο Κακαουνάκη.

6. Φαίνεται μάλιστα πως το δίδυμο Βέλτσος-Ζουράρις με ολίγον από Νίκο Κακαουνάκη ήταν από τα αγαπημένα πρόσωπα του Γιώργου Μητσικώστα.

news24

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria