ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΒΡΗΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - OlaDeka

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΒΡΗΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΒΡΗΤΕ ΧΡΟΝΟ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

«Συναντήθηκα σήμερα με το Διευθυντή του νέου Υπουργού Πολιτισμού και Παιδείας, Αρ. Μπαλτά, τον κ. Δ. Ζέρβα. Του παρέδωσα επιστολή των καθηγητών του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Καστοριάς για την επανέναρξη εισαγωγής φοιτητών στο Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου με την εισαγωγή του Τμήματος στο μηχανογραφικό του 2015 και συνεπώς τη
διατήρησή της λειτουργίας του και μετά το 2018, οπότε το Τμήμα θα κλείσει βάσει των καταστρεπτικών αποφάσεων που ελήφθησαν στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων επί θητείας του κ. Αρβανιτόπουλου.


Ο κ. Ζέρβας μου τόνισε ότι για την παρούσα ακαδημαϊκή χρονιά δεν γίνεται να τροποποιηθούν τα μηχανογραφικά για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΪ. Δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει την επιστολή στον νέο Υπουργό. Του υπογράμμισα ότι θα καλέσω τους βουλευτές της Καστοριάς, κ. Διαμαντόπουλο και κα Αντωνίου να συμβάλουν προς τη θετική κατάληξη του αιτήματος για την περαιτέρω λειτουργία του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Καστοριάς και συμφώνησε μαζί μου ότι είναι θεμιτή κάθε τέτοιου είδους βοήθεια.

Συζητήσαμε ακόμα για το θέμα της Αρχιτεκτονικής Καστοριάς και μου τόνισε ότι για όλες τις Αρχιτεκτονικές της χώρας θα υπάρξει σχεδιασμός από τη νέα Κυβέρνηση.
Επίσης του κατέθεσα την πρόταση μου για τη δημιουργία Θεολογικού τμήματος στην Καστοριά, για αλλοδαπούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης φοιτητές, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, με τη διδασκαλία στα αγγλικά και στα ρώσικα και με καταβολή διδάκτρων για τους φοιτητές και μου απάντησε ότι θα το μελετήσει συνεργαζόμενος με όλους όσους θα χρειαστούν να εμπλακούν στην υλοποίηση της εν λόγω προτάσεων.


Καλώ το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ της Καστοριάς κ. Διαμαντόπουλο, όταν βρει χρόνο ασχολούμενος κυρίως με το φράχτη του Έβρου, τους δημοσιογράφους του MEGA και την δικαστική υπόθεση για την εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική, να θέσει ως Βουλευτής της συμπολίτευσης πλέον ως πρώτη προτεραιότητα τα εν λόγω θέματα που είναι σημαντικά για την Καστοριά και τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα κάνει περιοδείες στα χωριά της Καστοριάς να μας πει τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος. Καλώ επίσης τη Βουλευτή της Ν. Δημοκρατίας, κα Αντωνίου, στην οποία ο λαός της Καστοριάς έδωσε μεγάλη δύναμη, καθώς ήταν πρώτη σε σταυρούς, να ασκήσει το αντιπολιτευτικό της έργο με ζήλο και πιο μαχητικά σε σχέση με τα πεπραγμένα της στην προηγούμενη Βουλή όταν απέτυχε να αποτρέψει τους σχεδιασμούς του κ. Αρβανιτόπουλου.»
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria