Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - OlaDeka

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τα υπονοούμενα του κ. Ψαρούδα εναντίον του γουνοποιητικού κλάδου όπως διατυπώθηκαν σε ρεπορτάζ της Εφημερίδας Καθημερινή στις 14/02/2015. 
Οι δηλώσεις αυτές πέρα του ότι ειναι προσβλητικές για τους κατοίκους του Νομού Καστοριάς, αποδεικνύουν ότι η προστασία των ζώων και δη της αρκούδας στην Καστοριά δεν γίνεται μέσω γραφείων και μόνιμης κατοικίας

στη Θεσσαλονίκη.  Σχετικά με τις δηλώσεις που διατυπώθηκαν στην Εφημερίδα Καθημερινή, αναφέρουμε τα εξής:  Στην περιοχή της Καστοριάς εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν περιοχές Natura, η Καστοριά υπολείπεται σε κτηνοτροφική παράδοση έναντι άλλων Νομών, ενώ η γουνοποιία δεν έχει καμία σχέση με τις αρκούδες. 

Η περιοχή διαθέτει περιβαλλοντικούς συλλόγους πολύ πριν αυτοί γίνουν της μόδας, ενώ έχουν αναπτυχθεί παρεμβάσεις, όπως από την οργάνωση «Αρκτούρος» που αγκαλιάστηκαν από τους ανθρώπους της περιοχής.  
Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας βρίσκεται στη διάθεση φορέων αλλά και οργανώσεων προκειμένου να τους ενημερώσει για την Ελληνική Γουνοποιία, τα χαρακτηριστικά και τη σημασία  της.
Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας
Ο Πρόεδρος,

Κοσμίδης Δημήτριος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria