Η Ντέπυ Γκολεμά για τους «ανησυχούντες καναλάρχες»: «ΗΡΘΕ και η δική τους ΩΡΑ» - OlaDeka

Η Ντέπυ Γκολεμά για τους «ανησυχούντες καναλάρχες»: «ΗΡΘΕ και η δική τους ΩΡΑ»

Η Ντέπυ Γκολεμά για τους «ανησυχούντες καναλάρχες»: «ΗΡΘΕ και η δική τους ΩΡΑ»

«ΗΡΘΕ και η δική τους ΩΡΑ» καταλήγει στο κείμενο που ανέβασε στο διαδίκτυο η Ντέπυ Γκολεμά με αφορμή τις ρυθμίσεις που θα περάσει η νέα κυβέρνηση για τα κανάλια και τις συχνότητες.

Η έγκυρη τηλεκριτικός τιτλοφορεί το κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook «τρόμος πάνω απο τα κανάλια….» και όπως τονίζει πρόκειται για ένα «νέο εργάκι που παίζεται ήδη στις γεμάτες αίθουσες συσκέψεων από ανησυχούντες ευπόληπτους καναλάρχες…
και παροικούντες την Ιερουσαλήμ».

«Βλέπετε καλούνται μετά απο 25 χρόνια ασυδοσίας (με την ευλογία και ανοχή φυσικά ολων των κυβερνήσεων) να αντιμετωπίσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα νομικό καθεστώς στα ΜΜΕ. Το γεγονός ότι αφέθηκαν ασύδοτοι τόσα χρόνια να «αγοράζουν» και να πωλούν έναντι εκατομμυρίων, συχνότητες που ανήκουν στο Δημόσιο, τους έχει βάλει σε σκέψεις» υπογραμίζει η Ντέπυ Γκολεμά.


«Υπεράνω πάντα των νόμων, μια χούφτα ανθρώπων έγιναν παράνομα πάμπλουτοι μεταπωλώντας και μια και δυο και τρεις φορές και αλλάζοντες ονομασία σε κανάλια, μηδέ των ραδιοφωνικών συχνοτητων εξαιρουμένων. Και να σκεφτεί κανείς οτι εκτός απο την εκμετάλλευση προς όφελος και κερδοφορία -δεν λέω κερδοσκοπία- έπαιρναν αφειδώς και τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια, χωρίς να πληρώνουν ούτε καν τα αγγελιόσημα ή τις εισφορες στα ασφαλιστικά ταμεία» επισημαίνει.

«Ας αποδώσουν τουλάχιστον τα νόμιμα και αν έχουν τις εγγυήσεις, ας συνεχίσουν. Ειδάλλως ας δοκιμάσουν τη πίκρα εκατομμυρίων Ελλήνων, που ειδαν τα μαγαζιά τους να κλείνουν, τις επιχειρήσεις τους να μηδενίζονται, τις συντάξεις τους να περικόπτωνται. Κάποτε σε αυτο το τοπο πρέπει να πληρώσουν και όσοι χρόνια και χρόνια χειραγωγούν, κάνουν πλύση εγκεφάλου και δίνουν στο λαό ευτελή σε ποιότητα ψυχαγωγία. ΗΡΘΕ και η δική τους ΩΡΑ…..» καταλήγει η Ντέπυ Γκολεμά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria