Το παράπονο της Ραχήλ για τον Τσίπρα - OlaDeka

Το παράπονο της Ραχήλ για τον Τσίπρα

Το παράπονο της Ραχήλ για τον Τσίπρα

Τη δυσαρέσκειά της για τη διαδικασία με την οποία επελέγη ο Προκόπης Παυλόπουλος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε η Ραχήλ Μακρή μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, σ’ αυτήν που ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι προτείνει τον Π. Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν πρόκειται να ξεχάσει πώς τελείωσε η συνεδρίαση αυτή. ‘Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό. Άλλη φορά δεν μπορεί και δεν θα το επιτρέψουμε να υπάρξει’, είπαν στον Πρωθυπουργό οι περισσότεροι βουλευτές την ώρα που έφευγαν. Είχαν προηγηθεί ενστάσεις, παρατηρήσεις και επικρίσεις σχεδόν από το σύνολο των βουλευτών για την απόφαση του Πρωθυπουργού, ακόμη και προτάσεις ώστε να τεθεί το όνομα του κ. Παυλόπουλου σε… ψηφοφορία.

Όλοι αυτοί διαμαρτύρονταν σαν να βρίσκονταν σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου για τη μη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στην επιλογή του κ. Παυλόπουλου, για τον τρόπο ανακοίνωσης του ονόματός του από τον Πρωθυπουργό, ακόμη και για… υποχωρήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα του κόμματος. ‘Με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ επειδή έλεγα πως ήταν προσωποπαγές το κόμμα και τώρα βλέπω και εδώ πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις’, φέρεται να είπε σε μια στιγμή η Ραχήλ Μακρή».

tovima.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria