Γούνα - Ναούμ Δίτσιος : Οι Έλληνες γουνοποιοί αντιδρούν με ωριμότητα και σοβαρότητα - OlaDeka

Γούνα – Ναούμ Δίτσιος : Οι Έλληνες γουνοποιοί αντιδρούν με ωριμότητα και σοβαρότητα

Για τις εξελίξεις στο κλάδο της γούνας και το κλίμα που επικρατεί στις δημοπρασίες μίλησε ο γνωστός επιχειρηματίας Ναούμ Δίτσιος στη Νέα Καστοριά.

Οι Κινέζοι είναι οι πρωταγωνιστές στις δημοπρασίες και στη διατήρηση των τιμών σε υψηλά επίπεδα, με τους Έλληνες, όπως είπε, να παρακολουθούν τις δημοπρασίες, χωρίς να έχουν καμία συμμετοχή στις αγορές. «Τα ποσοστά της Ελλάδος βρίσκονται σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα σχεδόν στο μηδέν. Δεν αγοράζουν οι Έλληνες δέρματα αυτή την ώρα και ο λόγος είναι ότι υπάρχει αφενός το πρόβλημα με την Ρωσία και αφετέρου λόγω του μεγάλου εμπορεύματος στοκ που έχουν» , εξήγησε.


Σύμφωνα πάντως με τον επιχειρηματία, το στοκ που υπάρχει στην Ελλάδα παίρνει αξία, γιατί πέρυσι οι τιμές των δερμάτων είχαν αγοραστεί σχετικά φθηνά . « Επομένως με τις καινούριες τιμές παίρνει αξία το εμπόρευμα, μιας και οι δημοπρασίες φέτος κινούνται πιο ψηλά από την περασμένη χρόνια»

Σχολιάζοντας τέλος την ερώτηση μας για το πως θα κινηθούν οι Έλληνες γουνοποιοί το επόμενο διάστημα, ο ίδιος τόνισε ότι οι Έλληνες θα μπουν στο παιχνίδι στις τελευταίες δημοπρασίες που είναι το Μάιο και τον Ιούνιο, διότι ήδη θα σταθεροποιηθεί η αγορά: «Οι Έλληνες αυτή την ώρα δεν αγοράζουν δέρματα. Αντιδρούν με ωριμότητα και σοβαρότητα σε αυτή την κατάσταση», κατέληξε ο κ. Δίτσιος.

Διαβάστε όλο το ρεπορταζ για τις εξελίξεις στο κλάδο της γούνας στη Νέα Καστοριά που κυκλοφορεί

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria