Καταληστεύονται οι καταθέσεις και επί ΣΥΡΙΖΑ!

Αρχική » Διάφορα » Καταληστεύονται οι καταθέσεις και επί ΣΥΡΙΖΑ!

Από το Φιλύποπτο
Mέσα στις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ από λογαριασμούς γνωστών μου για χρέη στην ΕΦΟΡΙΑ. Τα ΛΙΓΟΣΤΑ χρήματα που διέθεταν τους ήσαν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Όλοι όσοι το υπέστησαν αυτό ήσαν ΑΝΕΡΓΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. Και φυσικά δεν θα συνέβη…
μόνον σε γνωστούς μου…

Να σημειωθεί ότι σαν άνεργοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ, ΕΣΤΩ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΩΣ “ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ”, καθώς, προκειμένου να προσδιοριστεί σαν τέτοιος ένας λογ/σμος, πρέπει να είναι ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ. Μόνον όσοι εργάζονται (και, κατά συνέπεια, έχουν μια, ελάχιστη και περιστασιακή έστω, δυνατότητα να πληρώνουν κάτι λίγο στους μνημονιακούς ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΟΥΣ) μπορούν να “προστατευτούν” ως προς έναν λογ/σμό τους. Η τεράστια μάζα των ανέργων δεν μπορεί να φυλάξει ούτε δεκάρα στην τράπεζα ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΤΕΙ.

Την ώρα που ο “γοητευτικός” Βαρουφάκης επιδίδεται σε ΣΑΧΛΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ συμβαίνουν τα παραπάνω…Κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ΛΗΣΤΕΙΩΝ αυτού του είδους σε βάρος των ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝΤΩΝ.
 resaltomag

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια