Καστοριά: ''Θα σε σφάξω μωρή'' - Απίστευτες σκηνές στο νοσοκομείο με τη γιατρό να τρέχει πανικόβλητη! - OlaDeka

Καστοριά: ”Θα σε σφάξω μωρή” – Απίστευτες σκηνές στο νοσοκομείο με τη γιατρό να τρέχει πανικόβλητη!

Σκηνές απείρου κάλλους στους διαδρόμους του νοσοκομείου της πόλης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια ασθενών και νοσηλευτών…

Συνελήφθη 56χρονος που φέρεται να απείλησε με μαχαίρι νεαρή γιατρό, στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ ο 56χρονος συνελήφθη ύστερα από μήνυση της γιατρού.

Στην καταγγελία της η γιατρός ανέφερε μεταξύ άλλων: ”Τη νύχτα κυκλοφορούν γυμνοί, ζητούν χρήματα στην αναμονή των επειγόντων από ασθενείς και συνοδούς. Προ 1 εβδομάδος, ένας εκ των ανωτέρω άναψε αυτοσχέδιο θερμαντικό μηχανισμό μπροστά στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων, αποκοιμήθηκε εκεί και σηκώθηκε ατάραχος μόνο όταν τον αφύπνισαν νοσηλευτές και γιατροί, τρομοκρατημένοι από τους συναγερμούς που χτυπούσαν και τον πυκνό καπνό που σκέπασε όλο τον κάτω όροφο.

Επιστέγασμα όλων αυτών είναι το περιστατικό της 3ης Φεβρουαρίου, ξημερώματα, όταν ασθενής μεσήλικας σε κατάσταση οξείας μέθης, προσήλθε στις 02.30 υπό 3 συνοδών (φίλων), οι οποίοι να υπογραμμιστεί ότι ήταν νηφάλιοι, αιτιώμενος αιματέμεση. Οι δύο μας αγνοώντας τις συνεχείς προσβολές, τα απρεπή επίθετα που χρησιμοποιούσε και το γεγονός ότι κινούσε τα χέρια του αήθως προς το μέρος μας, με ευγένεια, χαμόγελο και συγκαταβατικότητα του προσφέραμε τις ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες μας.

Όταν του εξήγησα ότι κατόπιν συνεννόησης με τον επιμελητή μου θα γίνει εισαγωγή για νοσηλεία, αρνούμενος αυτήν, έβγαλε από την τσέπη του μαχαίρι, το κίνησε απειλητικά προς το μέρος μου, τονίζοντας και επαναλαμβάνοντας ότι εάν κληθεί αστυνομία όπως του αναφέρθηκε, θα μου κάνει κακό- έχοντας συνεχώς το μαχαίρι υψωμένο μπροστά στο πρόσωπό μου. Εν τω μεταξύ οι συνοδοί του παρακολουθούσαν απαθείς το γεγονός. Αυτά που ακολούθησαν είναι απίστευτα και ανάξια γραφής. Το περιστατικό εξέπνευσε χάρη στην ψυχραιμία και τη διπλωματία γιατρού και νοσηλεύτριας και την ταχεία προσέλευση του ειδικού παθολόγου, ο οποίος κλήθηκε από την πρώτη και ουσιαστικά έδιωξε τον «ασθενή».

newsit
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria