Ο άθλιος Βέμπερ καταργεί ευρωπαϊκό κεκτημένο για να χτυπήσει την κυβερνηση ενώ ο θλιβερός Σαμαράς σιωπά… - OlaDeka

Ο άθλιος Βέμπερ καταργεί ευρωπαϊκό κεκτημένο για να χτυπήσει την κυβερνηση ενώ ο θλιβερός Σαμαράς σιωπά…

ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ.
Η ΝΔ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑΔΩΝ, ΤΩΝ ΚΥΡΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΥΡΑΚΗΔΩΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του συμφώνου για την μετανάστευση και το άσυλο, τα σύνορα της Ελλάδας ειναι και σύνορα της Ευρώπης. Ναι, μιλάμε για το σύμφωνο που υπεγράφη στις 18 Οκτωβρίου στο Παρίσι, ως μια απο τις μεγαλες επιτυχίες τηςκυβερνησης Καραμανλή όπου το νομικό πλαισιο είχε δομήσει ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Τότε, ο Νικολά Σαρκοζί είχε εξουσιοδοτήσει τον Κωστα Καραμανλή να κανει τις σχετικές ανακοινώσεις στους δημοσιογράφους. Ναι, ηταν τότε που η κυρία Σπυράκη, νυν ευρωβουλευτης της ΝΔ (!!) ως απεσταλμένη του Mega, αντί να σχολιάζει αυτή την μεγαλη επιτυχία, ρωτούσε για το… Βατοπαίδι! Στο Παρίσι!
Σήμερα, ο τρισάθλιος πολιτικός προϊστάμενος της ΝΔ, Βέμπερ, μετατρέπει τα Ίμια σε τουρκική παραλία χωρίς ουδείς να μιλά από το κόμμα!
Είναι επίδειξη ανευθυνότητας, εθνικής μειοδοσίας και βιασμού της παράταξης που ακόμα τους ανέχεται.
Ντροπή σας μισθαρνα του μνημονιου.

ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!

Άφαντος παραμένει ο Σαμαράς μετά την χυδαία πρόκληση Βέμπερ, που αμφισβήτησε στην ουσία την ελληνικότητα των Ιμίων. Το πολιτικό αφεντικό του Σαμαρά στην Ευρώπη έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και την παράγραφο 3 του συμφώνου για την μετανάστευση και το άσυλο, σύμφωνα με την οποία τα σύνορα της Ελλάδας ειναι…και σύνορα της Ευρώπης.
Ποιός θα ξεχάσει άλλωστε τον Σαμαρά να αγορεύει διαβεβαιώνοντας ότι «τα Ελληνικά κοιτάσματα είναι και Ευρωπαϊκά»! Χθές, ο γερμανός ομοϊδεάτης του υποστήριξε πως τα Ελληνικά κοιτάσματα είναι τουρκικά, ζημιώνοντας τόσο την Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη.
Μέχρι και αυτή την στιγμή, δεν έχει βγει καμμία ανακοίνωση που να κατακεραυνώνει αυτές τις προκλητικές δηλώσεις, αυτούς τους συκοφαντικούς και κατάπτυστους ισχυρισμούς.
Εάν ο Σαμαράς, ο Κύρτσος και η Σπυράκη πιστεύουν ότι θα καρπωθούν πολιτικά την ελεεινή, μισαλλόδοξη και ανθελληνική στάση του Βέμπερ, τότε θα γραφτουν στην ιστορία με πιο μελανά γράμματα και από αυτά του Σημίτη.

Κόλαφος ο Νίκος Χατζηνικολάου για Βέμπερ: Υποστηρίζει την Ευρώπη ή την Τουρκία;
Την ώρα που ακόμα ο Σαμαράς είναι εξαφανισμένος, ο Νίκος Χατζηνικολάου αυτή την στιγμή στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real, αφιερώνει το πρώτο μέρος της εκπομπής κατακεραυνώνοντας τις άθλιες δηλώσεις του Βέμπερ. «Που ήταν ο κύριος Βέμπερ, όταν η Τουρκία παραβίαζε καθημερινά τον Εθνικό εναέριο χώρο; Που…

ήταν ο κύριος Βέμπερ όταν η τουρκία παραβίαζε την Κυπριακή ΑΟΖ; Πως είναι δυνατόν η Νέα Δημοκρατία ακόμα να μην έχει παρέμβει για να διαμαρτυρηθεί γι’ αυτές τις άθλιες δηλώσεις»;
Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και είναι βέβαιο τώρα ότι η Συγγρού δεν έχει δικαιολογίες. Αφού κάθε πρωΐ η ηγετική ομάδα ακούει τρέμοντας την εκπομπή του εκλιπαρώντας για έλεος…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria