Οι γερμανοί κτηνοβάτες είχαν βιτρίνα «φιλοζωική εταιρεία»!

Αρχική » Διάφορα » Οι γερμανοί κτηνοβάτες είχαν βιτρίνα «φιλοζωική εταιρεία»!

Οι γερμανοί κτηνοβάτες είχαν βιτρίνα «φιλοζωική εταιρεία»!

Σαν τα δουλεμπορικά κτήνη που λειτουργούν με βιτρίνα ΜΚΟ για τα δικαιώματα των μεταναστών!


Καταγγελίες για ζευγάρι Γερμανών, με εταιρία –βιτρίνα στη Θεσσαλονίκη που έχει εξαγάγει 1.000 αδέσποτα.

Υπόθεση – σοκ με θύματα εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά, που φέρεται ότι καταλήγουν στα σκοτεινά δωμάτια κτηνοβατών στη Γερμανία και σε άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης, μέσα από γερμανική φιλοζωική…

εταιρία – βιτρίνα, ερευνά η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε την παραμονή των Χριστουγέννων η δικηγόρος Κατερίνα Τζόλη.

Η δικηγόρος καταγγέλλει τη λειτουργία κυκλώματος, με πλοκάμια σε ολόκληρη την Ελλάδα, που εκμεταλλέυεται την απουσία του κράτους και συλλέγει αδέσποτα, τα οποία στη συνέχεια κακοποιούνται σεξουαλικά από κτηνοβάτες ενώ κάποια εξ’ αυτών φαίνεται ότι καταλήγουν σε εργαστήρια πειραμάτων.

Μάλιστα, η κυρία Τζόλη έχει καταθέσει μήνυση και κατά αξιωματικού του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου «Μακεδονία», στον οποίο επιρρίπτει ευθύνες για πλημμελή έλεγχο των διαβατηρίων των σκύλων.

«Περισσότερα από 600 σκυλιά έχουν ταξιδέψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και ακόμη 400 από την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα δίχτυα τους φτάνουν στις Σέρρες, στο Βόλο, Στη Δράμα και σε πολλές άλλες πόλεις που ενημερώνονται για την ύπαρξη αδέσποτων και καταφυγίων με σοβαρά οικονομικά προβλήματα», αναφέρει στη «δημοκρατία» η κυρία Τζόλη.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια