Πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Βιτσίου – Εξαιρετικές συνθήκες για σκι (ρεπορτάζ) - OlaDeka

Πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Βιτσίου – Εξαιρετικές συνθήκες για σκι (ρεπορτάζ)

Πανέτοιμο το Χιονοδρομικό Βιτσίου – Εξαιρετικές συνθήκες για σκι (ρεπορτάζ)

Μια καλή ιδέα απόδρασης για την Κυριακή

Μετά τη χιονόπτωση της Παρασκευής (χθες) οι συνθήκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου είναι πλέον ιδανικές. Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά χθες το βράδυ οι άνθρωποι του ΣΧΟΚ ετοίμαζαν τις
πίστες. Το πρωί βρήκε το κέντρο με 20 εκατοστά -επιπλέον- φρέσκο χιόνι οπότε και πάλι έπιασαν δουλειά από νωρίς.

Με το νέο χιονοστρωτήρα (ρατράκ) που πλέον διαθέτει το χιονοδρομικό μας, οι πίστες ήταν άψογες, ενώ παράλληλα έγιναν επικοινωνίες με τον αντιδήμαρχο κ. Τέρψη και την προϊσταμένη του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς ώστε να σταλούν μηχανήματα για τον αποχιονισμό του δρόμου και έτσι η πρόσβαση και η στάθμευση να είναι εύκολη για τους φίλους του Κέντρου. Μάλιστα μαζί με τον χειριστή του εκχιονιστικού, στο Βίτσι ανέβηκε και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος για να έχει εικόνα των συνθηκών και ταυτόχρονα μια γρήγορη ενημέρωση από τον πρόεδρο του ΣΧΟΚ.

Η χρήση -σήμερα- του εκχιονιστικού μηχανήματος UNIMOG που αγοράστηκε μέσω του Δήμου Καστοριάς για το Χιονοδρομικό, απέδειξε την απόλυτα αναγκαιότητα που μπορεί να εξυπηρετήσει για το Χιονοδρομικό Κέντρο αλλά και για την ευρύτερη περιοχή του Βιτσίου και τους κατοίκους των οικισμών.

Η χιονόπτωση σύμφωνα με την πρόβλεψη θα συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οπότε για αύριο Κυριακή φαίνεται ότι οι συνθήκες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου θα είναι εξαιρετικές.

Από τον ΣΧΟΚ μας ενημερώνουν ότι η προετοιμασία των πιστών (πάτημα) θα ξεκινήσει αργά απόψε το βράδυ, ώστε το πρωί οι σκιέρ να μπορέσουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ, ενώ ήδη έχει γίνει ο σχετικός προγραμματισμός και για τον αποχιονισμό του δρόμου νωρίς το πρωί.

Τέλος, στο “Snow-Bar” όλα είναι έτοιμα για την μετά το σκι, διασκέδαση (τα τσίπουρα, τα ποτά, οι μεζέδες και φυσικά οι μουσικές) ενώ ακούγεται ότι θα υπάρχουν και “επώνυμες” επισκέψεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria