Πανέτοιμος είναι ο ΣΕΓ για τη διοργάνωση τον Μάρτιο της 5ης Fur Excellence in Athens - OlaDeka

Πανέτοιμος είναι ο ΣΕΓ για τη διοργάνωση τον Μάρτιο της 5ης Fur Excellence in Athens

Πανέτοιμος είναι ο ΣΕΓ για τη διοργάνωση τον Μάρτιο της 5ης Fur Excellence in Athens

Προβάλλεται ως η μόνη μεγάλη έκθεση που θα υπάρχει στην Ευρώπη!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο της γούνας, τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓ δηλώνουν αισιόδοξοι για την έκβαση της έκθεσης της Αθήνας, η οποία διοργανώνεται για Πέμπτη συνεχή χρονιά γι΄αυτό και έχει επετειακό χαρακτήρα.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν, αναφέρθηκαν στις δράσεις που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για την προβολή της έκθεσης, αλλά και στις καινοτομίες που θα έχει αυτή φέτος.

«Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο ταξίδι.Μετά τον Μάρτιο του 2014, ξεκίνησε η διοργάνωση της 5ης επετειακής Fur Excellence in Athens 2015. Ένα πλαίσιο δράσεων προγραμματίστηκε και άρχισε να υλοποιείται με παρουσιάσεις κυρίως σε χώρες του εξωτερικού.

Τον Σεπτέμβριο ήμασταν σε δύο εκθέσεις της Ουκρανίας, κατόπιν τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο είχαμε Αγία Πετρούπολη, Μόσχα και άλλες πέντε πόλεις της Σιβηρίας προσκαλέσαμε και επισκεφθήκαμε πελάτες, μοιράσαμε το σχετικό έντυπο υλικό.

Τα μηνύματα στην αρχή της σεζόν ήταν συγκρατημένα, όσο προχωράει ο καιρός όμως γίνονται πάρα πολύ αισιόδοξα σε σχέση με την επισκεψιμότητα. Παράλληλα δεν αφήσαμε καθόλου τις παραδοσιακές αγορές όπως είναι η Κορέα και η Κίνα.Τον Νοέμβριο, μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Δίτσιο συμμετείχαμε στο παγκόσμιο συνέδριο της Κίνας.Κατά την εκεί παραμονή μας υπογράψαμε αρκετά μνημόνια συνεργασίας, θετικά και περιμένουμε μεγάλη προσέλευση πελατών από τη χώρα αυτή.

Πριν λίγες μέρες πήγαμε στην Τουρκία, υπήρχε σοβαρό ενδιαφέρον από αρκετές εταιρείες της Κωνσταντινούπολης. Συνεχίσαμε στο Καζακστάν. Είναι μια πολύ δυνατή αγορά, η μόνη που κρατάει ψηλά τις πωλήσεις. Κι από κει, τα μηνύματα είναι πάρα πολύ αισιόδοξα, θεωρούμε ότι από τους 15 πελάτες που είχαμε πέρσι, φέτος θα ξεπεράσουμε τους 40 και τους 50.

Πιστεύουμε ότι στη φετινή έκθεση, θα έχουμε περισσότερη επισκεψιμότητα από τα προηγούμενα χρόνια, πολύ απλά γιατί οι περισσότεροι πελάτες δεν πηγαίνουν πλέον σε άλλες εκθέσεις.

Γενικά τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, έξω από τις επισκέψεις με τους πελάτες και τις αγορές, έχουμε ένα πλέγμα θεμάτων με τα οποία ασχοληθήκαμε», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΓ Θωμάς Λαγγιώτης.

Ελένη Ψωμαδάκη

Από την εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria