ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ OLADEKA ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ - OlaDeka

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ OLADEKA ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Χθες τα είπαμε με Καβάφη. Σήμερα σου χαρίζουμε κάτι πιο Γαλλικό και international….

Τα φίμωτρα καλά θα ήταν να τα έψαχνες για τον εαυτό σου όταν ενώ όλη η Ελλάδα μιλούσε για την λίστα Λαγκάρντ εσύ άλλαζες την ατζέντα δηλώνοντας αναρχικός στη βουλή.

Όταν όλοι μιλούσαν για το ασφαλιστικό εσύ πετούσες ατάκες για ραντεβού στα γουναράδικα.

Όταν όλοι ασχολούνταν με τη μικρή ΔΕΗ, εσύ επιδιδόσουν σε αποπροσανατολιστικά show σχετικά με τα δικαιώματα Ξηρού!

Όταν η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ και γουνοποιοί έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για τη γούνα με διαφημιστικό σποτ κατά της πολιτικής Βενιζέλου και συγκυβέρνησης για τη στάση υποστήριξης των νεοναζί του Κιέβου, εσύ τους «έδινες» ψυχρά στους οικολόγους της Εκάλης οι οποίοι σε έδωσαν με τη σειρά τους ως …βαθύ λαρύγγι κατά της γούνας.

Όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας δήλωνε ικανοποιημένος από τις δηλώσεις Τσίπρα για τη γούνα (Σεβασμός και στήριξη) έσπευσες να ανασκευάσεις δηλώνοντας ότι αυτά που είπε Τσίπρας  είναι προτάσεις και όχι θέσεις (μη χαίρεστε)! Μήπως και ο Τσίπρας κατ εσέ είναι λίγο συκοφάντης και κίτρινος?

(Βέβαια χθες ψηφοθηρικά προσπάθησες να θολώσεις τα νερά στον Παραρά και τα γύρισες πάλι για τη γούνα και δήλωσες υπέρ – αλήθεια μέχρι πότε πάλι? Πότε θα είναι η επόμενη επίθεση σου στον κλάδο?)

Όταν ο μητροπολίτης Σιατίστης ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Εκκλησίας που πήρε θέση εναντίον της χρυσής αυγής,  ΕΣΥ ήσουν ο μοναδικός βουλευτής που άνοιξε μέτωπο μαζί του.

Θέλεις κι άλλα κίτρινα «σύντροφε»? Όσο μας απειλείς τόσο λειώνει η μάσκα σου. Συνέχισε…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria