«Επιτυχημένη η εκδήλωση “Fur Excellence visiting Kazakhstan” στην Αστάνα». - OlaDeka

«Επιτυχημένη η εκδήλωση “Fur Excellence visiting Kazakhstan” στην Αστάνα».

Στους 37 βαθμούς κάτω από το μηδέν και στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα, συνεχίζει με επιτυχία τις προσπάθειες της η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για την προώθηση της ελληνικής γουνοποιίας και της 5ης διεθνούς έκθεσης γούνας “Fur Excellence in Athens”.

Μετά την Κωνσταντινούπολη, η τετραμελής αντιπροσωπεία βρέθηκε στην Αστάνα του

Καζακστάν, όπου και πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία την ενημερωτική εκδήλωση “Fur Excellence visiting Kazakhstan” στο ξενοδοχείο “Marriott”, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου. 

Στην εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, επαγγελματίες του κλάδου αλλά και δημοσιογράφοι, προβλήθηκε ειδικό προωθητικό βίντεο από την περσινή έκθεση, μοιράστηκε έντυπο διαφημιστικό υλικό ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν σε μίνι επίδειξη ελληνικά γουναρικά υψηλής ποιότητας και σχεδίου, δίδοντας στους παρευρισκόμενους μια μικρή εικόνα των προϊόντων που μπορούν να βρουν επισκεπτόμενοι την έκθεση.
Οι εντυπώσεις της αντιπροσωπίας από την επίσκεψη της αυτή είναι πολύ θετικές και αισιόδοξες καθώς πολλοί από τους παρευρισκόμενους εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον να επισκεφτούν την έκθεση, ενώ γενικότερα η αγορά της Αστάνα δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και όλα φαίνεται να κινούνται σε κανονικούς ρυθμούς.
Εκ μέρους

του Διοικητικού Συμβουλίου
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria