ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - OlaDeka

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα, ημέρα Πέμπτη 22/1 το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ συνόδευε τον υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος, Γιάννη Ελευθεριάδη, σε περιοδεία στα Γυμνάσια και Λύκεια του Άργους Ορεστικού.
Στο ΕΠΑΛ του Άργους Ορεστικού ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κύρου Κωνσταντίνος (χρόνια στέλεχος της ΔΑΚΕ) θεώρησε ότι απαγορεύεται να περιοδεύουν τα Κόμματα στο χώρο του σχολείου. Δεν

επέτρεψε την επικοινωνία του κλιμακίου μας με τους καθηγητές του σχολείου, την ώρα του διαλλείματος. Όταν αρνήθηκε το κλιμάκιο να φύγει από το σχολείο, να «περάσει έξω», ο διευθυντής κάλεσε την αστυνομία να επέμβει και να διώξει το κλιμάκιο.

Αυτή η ενέργεια αποτελεί συνέχεια της απαράδεκτης ανακοίνωσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς, με ημερομηνία 17/01/2015, με την οποία ο Σύλλογος καλεί τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων να μην περιοδεύσουν στις σχολικές μονάδες. Μάλιστα λέει όποιος θέλει να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Παιδείας μπορεί να απευθυνθεί στον Σύλλογο ή στην Διεύθυνση της Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης, στους ανεξάρτητους και απολίτικους αυτούς φορείς.
Να γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ΚΚΕ, δεν πτοείται από τέτοιες πρακτικές. Το δικαίωμα των κομμουνιστών να έρχονται σε επαφή με τους εργαζόμενους έχει κατακτηθεί με αγώνες και αίμα! Η συγκεκριμένη παρέμβαση του ΚΚΕ δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία!
Αυτές οι ενέργειες μας πάνε 50 χρόνια πίσω. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα, η ελευθερία έκφρασης, η πολιτική επικοινωνία και ζύμωση, η ελεύθερη κουβέντα. Είναι επιδίωξη μας να βρεθούμε σε όλους τους εργασιακούς χώρους, στα σχολεία, στα γουναράδικα, στα Σούπερ Μάρκετ, παντού. Να μιλήσουμε με όλους τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους.

Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός που προσπαθούν να επιβάλουν στους χώρους εργασίας δε θα τους περάσει!
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria