Κίνηση ΜΑΤ με Ζουράρη-Βαζέχα

Αρχική » Διάφορα » Κίνηση ΜΑΤ με Ζουράρη-Βαζέχα

Κίνηση ματ έκανε την τελευταία στιγμή ο Πάνος Καμμένος με τον Κώστα Ζουράρη και τον Κριστόφ Βαζέχα (δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ).
«Είμαι ΕΑΜίτης τα τελευταία 55 χρόνια και εμείς είμαστε – και είναι μια μεγάλη παράδοση της Αριστεράς – τα πλατιά

μέτωπα» είπε ο Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Ο ίδιος ακολούθως μίλησε για τον Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο χαρακτήρισε «αδιάβαστο» και «καθεστωτικό». 
«Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά πάντοτε ήταν πτωχαλαζών, απολύτως αδιάβαστος και κυρίως καθεστωτικός» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο και Βασίλη Χιώτη του ΒΗΜΑ FM 99,5 προσέθεσε: «Το πτωχαλαζών το λέει ο Παπαδιαμάντης. Τι θα πει; Θα πατήσετε ένα κουμπάκι και θα σας το βγάλει. Δεν θα σας τα πω εγώ. Για να σας βοηθήσω, όμως, είναι στους Χαλασοχώρηδες του Παπαδιαμάντη. Είναι αυτό που λέει η ελληνική λέξη. Για το μάθημα, έχουν περάσει 30-32 χρόνια. Δεν θυμάμαι, αλλά τα τελευταία 45 χρόνια είμαι δάσκαλος και από τα ματάκια τους τα καταλαβαίνω τα παιδάκια… Επομένως, κατάλαβα ότι είναι αδιάβαστος. Γενικώς, ειδικώς, ορισμένως και αορίστως».
Ο Κώστας Ζουράρις μίλησε πάντως με κολακευτικά λόγια το ψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» και στάθηκε ιδιαίτερα στη συμμετοχή του Γιώργου Γραμματικάκη.
«Στο σχήμα είναι ο υπέροχος Γιώργος Γραμματικάκης, ο μέγας. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στα πολιτικά πράγματα της χώρας και συνιστώ ανυπερθέτως σε όλους να ψηφίσουν Γιώργο Γραμματικάκη!».
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια