Κίνηση ΜΑΤ με Ζουράρη-Βαζέχα - OlaDeka

Κίνηση ΜΑΤ με Ζουράρη-Βαζέχα

Κίνηση ματ έκανε την τελευταία στιγμή ο Πάνος Καμμένος με τον Κώστα Ζουράρη και τον Κριστόφ Βαζέχα (δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ).
«Είμαι ΕΑΜίτης τα τελευταία 55 χρόνια και εμείς είμαστε – και είναι μια μεγάλη παράδοση της Αριστεράς – τα πλατιά

μέτωπα» είπε ο Κώστας Ζουράρις σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.

Ο ίδιος ακολούθως μίλησε για τον Σταύρο Θεοδωράκη τον οποίο χαρακτήρισε «αδιάβαστο» και «καθεστωτικό». 
«Είναι πολύ καλό παιδί, αλλά πάντοτε ήταν πτωχαλαζών, απολύτως αδιάβαστος και κυρίως καθεστωτικός» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ζουράρις και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαχρήστο και Βασίλη Χιώτη του ΒΗΜΑ FM 99,5 προσέθεσε: «Το πτωχαλαζών το λέει ο Παπαδιαμάντης. Τι θα πει; Θα πατήσετε ένα κουμπάκι και θα σας το βγάλει. Δεν θα σας τα πω εγώ. Για να σας βοηθήσω, όμως, είναι στους Χαλασοχώρηδες του Παπαδιαμάντη. Είναι αυτό που λέει η ελληνική λέξη. Για το μάθημα, έχουν περάσει 30-32 χρόνια. Δεν θυμάμαι, αλλά τα τελευταία 45 χρόνια είμαι δάσκαλος και από τα ματάκια τους τα καταλαβαίνω τα παιδάκια… Επομένως, κατάλαβα ότι είναι αδιάβαστος. Γενικώς, ειδικώς, ορισμένως και αορίστως».
Ο Κώστας Ζουράρις μίλησε πάντως με κολακευτικά λόγια το ψηφοδέλτιο του «Ποταμιού» και στάθηκε ιδιαίτερα στη συμμετοχή του Γιώργου Γραμματικάκη.
«Στο σχήμα είναι ο υπέροχος Γιώργος Γραμματικάκης, ο μέγας. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στα πολιτικά πράγματα της χώρας και συνιστώ ανυπερθέτως σε όλους να ψηφίσουν Γιώργο Γραμματικάκη!».
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria