ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΑΝΟΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΑΝΟΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΑΝΟΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αξιαγάπητοι μου συμπολίτες, αγαπητοί κύριοι του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου καστοριάς. Αυτή είναι μια εικόνα που επαναλαμβάνεται εδώ και 2 μήνες στην περιοχή Χλόη στο σημείο πάνω από τον Αγ Νικάνορα βοήθειά μας, μήπως και!

Γιά να μήν τα ρίχνουμε όλα στο δήμο, να πούμε πως αγαπητοί μου συμπολίτες, όταν βλέπουμε ένα κάδο γεμάτο, καλό είναι να
πάρουμε τον κώλο μας και να πάμε την σακουλίτσα μας στον επόμενο κάδο. Χώρια που μερικές κυρίες για να μην πιάσουν να σηκώσουν το καπάκι του κάδου αφήνουν τα σκουπίδια κάτω και δίπλα και γίνονται βορά των απανταχού αδέσποτων που κυκλοφορούν δόξα το θεό σε κοπάδια. 
Και βέβαια η ανακύκλωση άγνωστη λέξη για τους περισσότερους όπως βλέπεται και στην φωτό. Τα παιδιά μας μαθαίνουν στο σχολείο για την ανακύκλωση και οι γονείς ακυρώνουν στο σπίτι κάθε δεύτερη σκέψη. Αυτοί είμαστε! Και για σάς κύριοι του Δήμου, το κάνω την δουλειά μου, έως το κάνω σωστά την δουλειά, μου απέχει παρασάγγες!!! 
Πρώτον φαίνεται ότι δεν υπάρχει συνεννόηση με την βάση του προσωπικού σας για ένα τέτοιο κατ’ επανάληψη φαινόμενο, εκτός και αν οι υπάλληλοί σας αρέσκονται στο να σκουπίζουν γύρω από τους κάδους τα αποφάγια και ότι άλλο, οπότε και δεν σας ενημερώνουν.

 Δεύτερον πλύνετε επιτέλους αυτούς τους βρομερούς κάδους, της τουριστικής κατά τα άλλα πόλης μας και φροντίστε να λειτουργούν σωστά. Τρίτον, από τον Νικάνορα έως την πόλη σήμερα το πρωί οδηγώντας, επιβεβαίωσα πως οι υπάλληλοί σας, μετά την εκκένωση των κάδων, δεν μπαίνουν στον κόπο να κλείσουν τα καπάκια με αποτέλεσμα γάτες και σκυλιά να κάνουν Πάρτι. Αυτά τα απλά. Καλημέρα σας και ήμαρτον.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria