Μ. Γλέζος: Η Μέρκελ να καταλάβει ότι στην Ελλάδα πλέον κυβερνάει ο λαός - OlaDeka

Μ. Γλέζος: Η Μέρκελ να καταλάβει ότι στην Ελλάδα πλέον κυβερνάει ο λαός

Μ. Γλέζος: Η Μέρκελ να καταλάβει ότι στην Ελλάδα πλέον κυβερνάει ο λαός

“Εξακολουθεί, δυστυχώς, η Μέρκελ να θεωρεί ότι μπορεί να κυβερνά την Ευρώπη, οικονομικά και πολιτικά”, τόνισε ο Μανώλης Γλέζος, πριν από λίγο, μιλώντας στο MEGA και διεμήνυσε: “Δεν πρόκειται να υπακούσουμε στις εντολές Μέρκελ, δεν πρόκειται να υπακούσουμε στις εντολές της τρόικας (…) μόνο στις εντολές που μας έδωσε ο ελληνικός λαός”.

Υπογράμμισε ότι αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι “ο λαός βρήκε τη λευτεριά του”, “βρισκόμαστε σε μια εντελώς νέα εποχή”.

Αναφερόμενος στο νέο κυβερνητικό σχήμα, σημείωσε ότι “άρχισε καινούρια εποχή, το δείχνει η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο γεγονός, δεν είναι απότοκο ενεργειών ενός πρωθυπουργού”, αλλά “αποτέλεσμα συλλογικής διεργασίας”.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στέκεται με τιμή στις θυσίες του ελληνικού λαού, “που έγιναν για την εθνική ανεξαρτησία και για να έρθει ο λαός στη εξουσία” και σχολιάζοντας την πρώτη πολιτική πράξη του, να επισκεφθεί το μνημείο των πεσόντων αντιστασιακών στην Καισαριανή, είπε ότι το γεγονός σηματοδοτεί τον σεβασμό στην ιστορία του λαού.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ., ύστερα από σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, είπε ότι “εμείς συνεργαζόμαστε με όποιον συμφωνεί στα βασικά θέματα που καλούμαστε να λύσουμε και είχαμε δεσμευθεί στον ελληνικό λαό. Σε αυτό δεν πρέπει να γίνει καμία παρέκκλιση. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι τηρεί το λόγο του ο ΣΥΡΙΖΑ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, από τις Βρυξέλλες, ο Μανώλης Γλέζος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο αεροπόρων που χάθηκαν.

Η ΑΥΓΗ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria