Νέα Δημοκρατία Καστοριάς: Στα κάγκελα τα νεότερα στελέχη για τα ονόματα των υποψηφίων! - OlaDeka

Νέα Δημοκρατία Καστοριάς: Στα κάγκελα τα νεότερα στελέχη για τα ονόματα των υποψηφίων!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς η δημοσιοποίηση των ενδιαφερομένων για υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Τα νεότερα στελέχη του κόμματος είναι στα…κάγκελα βλέποντας ότι τα ονόματα που ακούγονται, μόνο ανανέωση δεν υπόσχονται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι νέοι της νέας δημοκρατίας στην Καστοριά είναι έξω φρενών και με την κεντρική επιτροπή του κόμματος που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δεν αφουγκράστηκε ποτέ τις προτάσεις της νομαρχιακής επιτροπής και το μόνο που φαίνεται να επιδιώκεται είναι ένα βολικό στη Μαρία Αντωνίου ψηφοδέλτιο. 
Έντονη συζήτηση γίνεται για πρόσωπα του παρελθόντος που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και τώρα προσπαθούν με νύχια και με δόντια να γαντζωθούν σε βουλευτική καρέκλα για  να αποκτήσουν ασυλία σε έναν πιθανό επερχόμενο έλεγχο.
Οι ίδιοι άνθρωποι στέλνουν «χαιρετίσματα» στα κεντρικά της νέας δημοκρατίας ότι η συνεχής μείωση της εκλογικής δύναμης του κόμματος στην Καστοριά όχι μόνο δεν πρόκειται να ανακοπεί αλλά με τις τρέχουσες συνθήκες και με τις συγκεκριμένες επιλογές το μόνο που μπορεί να αναμένεται στις προσεχείς εκλογές είναι ένα γαλάζιο …Βατερλό.
 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria