Ζήσης Τζηκαλάγιας:Στόχος μου τα συμφέροντα του τόπου μου και οι ανάγκες των συμπολιτών μου - OlaDeka

Ζήσης Τζηκαλάγιας:Στόχος μου τα συμφέροντα του τόπου μου και οι ανάγκες των συμπολιτών μου

Ζήσης Τζηκαλάγιας:Στόχος μου τα συμφέροντα του τόπου μου και οι ανάγκες των συμπολιτών μου

Καστοριανοί και Καστοριανές

Αγαπητοί μου Συνέλληνες,

Η κατάσταση στην πατρίδα μας και στην κοινωνία εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη.

Η εναλλακτική λύση που προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί εθνικούς και κοινωνικούς κινδύνους. Ζητούμε σαν Νέα Δημοκρατία νωπή λαϊκή εντολή για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να ορθοποδήσουμε τη χώρα. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε σωστή κατεύθυνση.

Με τις βουλευτικές εκλογές καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πιστεύω ότι η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη επιλογή μπορεί να προκύψει μέσα από τιs θέσειs της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού της προγράμματος.

Φίλες και φίλοι

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν δύσκολα σχεδόν για όλους μας. Προσωπικά μέσα από την ιατρική στην αρχή και την Διοίκηση του Νοσοκομείου στη συνέχεια ήμουν δίπλα σας. Κύριο μέλημά μου ήταν και είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο και στον τόπο.

Μου δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσω όποιον συμπολίτη μου το ζήτησε, ανιδιοτελώς και χωρίς διακρίσεις, με όλη μου την ψυχή, με μόνη ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση και την έκφραση της εμπιστοσύνης και της ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό μου.

Τώρα, στόχος μου είναι η εκλογή μου στο βουλευτικό αξίωμα, που θα μου επιτρέψει να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου και των αναγκών των συμπολιτών μου.

Εκλέγοντάς με βουλευτή της Καστοριάς, μου δίνετε τη δύναμη να είμαι ωφέλιμος στην πατρίδα μας, στην Καστοριά και στον καθένα σας χωριστά.

Κινητήριος δύναμή μου η διάθεση για προσφορά!

ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ

Κινητήριος δύναμή μου η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ


ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria