ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ:Νίκησε όμως εκλογικά η κοινωνική μειοψηφία της μετριοκρατίας, της υποκουλτούρας, του κιτς, της αχαλίνωτης υποσχεσιολογίας, της ανομίας - OlaDeka

ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ:Νίκησε όμως εκλογικά η κοινωνική μειοψηφία της μετριοκρατίας, της υποκουλτούρας, του κιτς, της αχαλίνωτης υποσχεσιολογίας, της ανομίας

Ο Ελληνικός λαός με σημαντική πλειοψηφία εξέλεξε ένα αριστερό κόμμα, για να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Εύχομαι να πετύχει  για το καλό της πατρίδος και να μην αποτελέσει ο λαϊκισμός του την απαρχή νέων οικονομικών δεινών, όπως έγινε το 1981.
Οι Καστοριανοί πολίτες ευχαριστημένοι από τους βουλευτές τους τα τελευταία 2,5 χρόνια τους επανεξέλεξαν. Πίστευα πως θα

επικρατήσει εκλογικά η κοινωνική πλειοψηφία της ποιότητας, της αξιοκρατίας, της αξιοπρέπειας και της πολίτικης ηθικής. Νίκησε όμως εκλογικά  η κοινωνική μειοψηφία της μετριοκρατίας, της υποκουλτούρας, του κιτς, της αχαλίνωτης υποσχεσιολογίας, της ανομίας (εγκληματική λαθροϋλοτομία, ασφαλιστική εισφοροδιαφυγή και ομηρία στη διανομή συστάδων στους δασικούς συνεταιρισμούς με καθοδήγηση και συγκάλυψη κρατικών αξιωματούχων).

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύονται και με ψήφισαν. Ευγνωμονώ την οικογένεια μου και τους στενούς μου συνεργάτες και φίλους που στάθηκαν δίπλα μου. Στέκομαι όρθιος, δηλώνω παρών στην υπηρεσία της Ελλάδος, της Καστοριάς και των συνανθρώπων μας που μας χρειάζονται. 
ΖΗΣΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ
Ιατρός

Πρ. Βουλευτής Καστοριάς
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria