Συνάντηση Ν.Μπακογιάννη-Κ.Καραμανλή τώρα – Ετοιμάζονται να δείξουν την πόρτα της εξόδου στο Α.Σαμαρά;

Αρχική » Διάφορα » Συνάντηση Ν.Μπακογιάννη-Κ.Καραμανλή τώρα – Ετοιμάζονται να δείξουν την πόρτα της εξόδου στο Α.Σαμαρά;

Συνάντηση Ν.Μπακογιάννη-Κ.Καραμανλή τώρα - Ετοιμάζονται να δείξουν την πόρτα της εξόδου στο Α.Σαμαρά;

Πρίν από λίγη ώρα η Ντόρα Μπακογιάννη πέρασε το κατώφλι του γραφείου του Κώστα Καραμανλή, στην οδό Παναγή Κυριακού σε μία συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφερόν όσον αφορά στην επόμενη ημέρα στη ΝΔ. Και οι δύο βλέπουν πώς η ΝΔ με τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορεί να περπατήσει και ετοιμάζονται να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

Η πρώην υπουργός αν και συναντάται τακτικά με τον πρώην πρωθυπουργό παρόλα αυτά η σημερινή συνάντηση έχει ιδιαίτερη σημασία μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι αντικείμενο της συνάντησης θα είναι και το μέλλον της παράταξης, καθώς ο προβληματισμός στο εσωτερικό της ΝΔ είναι διάχυτος. Όπως και να έχει η σημερινή συνάντηση του Κώστα Καραμανλή με τη Ντόρα Μπακογιάννη αποτελεί σταθμό για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς παράταξης.

Να σημειωθεί πώς τις προηγούμενες ημέρες ο Κ. Καραμανλής είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη του κόμματος και θα συνεχίσει να έχει ως εγγυητής της ενότητας της παράταξης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια