ΦΩΤΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΡΚΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ? ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ! - OlaDeka

ΦΩΤΙΑ!!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΟΡΚΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ? ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ!

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΛΙΚΑ!

Ακούσαμε ότι στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ στον ΣΥΡΙΖΑ γίνονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι ένα κακόγουστο αστείο. Μια κατα λάθος εκτροπή από τις βασικές αρχές της δημοκρατίας που υποστηρίζει με σθένος στο χωροχρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια εκτροπή που θα διορθωθεί άμεσα από τα κεντρικά του κόμματος όταν οι υπεύθυνοι
ακούσουν τους «περισσότερο» υπεύθυνους και άμεσα αρμόδιους που δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους Καστοριανούς ψηφοφόρους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα μιλούσε για δημοκρατικές αρχές και αριστερή φιλοσοφία. Μιλούσε και μιλάει για την ισχύ της λαικής βούλησης.

Διαβάζουμε από το καταστατικό του: ( Ο ΣΥΡΙΖΑ) Αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις του για τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική προκοπή και απελευθέρωση, για το σοσιαλισμό.

Υπερασπίζεται τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της ισότητας και της ελευθερίας, ενάντια στον εθνικισμό, το μιλιταρισμό, το ρατσισμό, την πατριαρχία και το φασισμό.


Και μέσα σε μια στιγμή…όλα γκρεμίζονται…Διαβάστε τι έγραψε σήμερα η ΣΕΝΤΡΑ:

Οι Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, Ολυμπία Τεληγιωρίδου, Ξανθίππη Μουράτη και Στέφανος Μπαλταγιάννης είναι τα τέσσερα “άλογα” του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εγκρίθηκαν από τα κεντρικά του κόμματος.


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?  ΤΟ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΝΤΡΑ) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!!!
Διαμαντόπουλος, Τεληγιωρίδου, Μουράτη(!) και Μπαλταγιάννης. Η επιλογή των…κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ   για το κουαρτέτο υποψηφίων στην Καστοριά!

Οι συνταγές του παρελθόντος από κόμματα με λειτουργίες ΚΛΙΚΑΣ ήρθαν και στον ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με ύποπτες και υπόγειες δράσεις κάποιοι απέκλεισαν τον πρώτο σε ψήφους στις περιφερειακές εκλογές ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ! Παρουσιάστηκε ως αντικαταστάτρια του η Ξ.Μουράτη που δοκιμάστηκε τρεις φορές και απλά δεν απέφερε τα προσδοκώμενα….

Οι πρώτες αφελείς απαντήσεις στο ερώτημα που περιέχει ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ?, ήταν οι εξής δύο:

1) Είπαμε να μην βάλουμε πολλούς υποψηφίους από τον δήμο Άργους Ορεστικού!Απ. : ΜΑ και η Μουράτη απ΄τον ίδιο δήμο δεν προέρχεται????


2) Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές!Απ: , Τότε γιατί δεν κάνετε μια ωραία κλήρωση να τελειώνουμε?????

Ετσι το ΓΙΑΤΙ παραμένει αναπάντητο.
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???
Η απαράδεκτη αυτή μεθόδευση που υποκινήθηκε από αρουραίους που μπήκανε καταλάθος στην πολιτική δείχνει ποιος ήταν το φαβορί στις προσεχείς εκλογές και φυσικά έπρεπε να κοπεί από τους πραξικοπηματίες πριν φτάσει στη διαδικασία κατα την οποία αποφασίζουν οι πολίτες…
Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ έπρεπε να καρατομηθεί με συνοπτικές διαδικασίες επειδή απειλούσε τις καρικατούρες και τις σκιές που κατατρώγουν τις σάρκες της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες… Αυτές οι λογικές ολοκληρωτικού καθεστώτος και σκοτεινής κλίκας, είναι άτρωτες….Επιβιώνουν μέσα στους αιώνες μαζί με την ίδια την Ελλάδα. Πάντα, μαζί με το καλό επιβιώνει και το κακό. Μαζί με τις αρχές η αναρχία. Μαζί με τη δημοκρατία πάντα υπάρχει και ο ολοκληρωτισμός. Μαζί με την αξιοκρατία παρέα πορεύεται και η κλίκα. 
Η κλίκα που φοβάται. Η κλίκα που τρέμει την σύγκριση. Και για αυτό δεν έχει χρώμα. Δεν έχει κόμμα, δεν έχει πολιτική ούτε ιδεολογία.
 
Η κλίκα και το σκοτάδι υπάρχει τελικά παντού! Ας ελπίσουμε ότι αύριο (για να σας δώσουμε την είδηση στην πραγματική της διάσταση) μετά την προέγκριση (και όχι έγκριση όπως γράφουν οι φίλοι της ΣΕΝΤΡΑ) θα έρθει η τελική έγκριση των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ που θα αντανακλά την πραγματική βούληση των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Καστοριάς . Ας ελπίσουμε ότι αύριο η ΑΘΗΝΑ θα διώξει τα σύννεφα και θα αποκτήσει καθαρή εικόνα και επικοινωνία με την Καστοριά. Αν δεν το κάνει….λυπούμαστε αλλά και αυτό το κόμμα θα καεί στο ζέσταμα. Αν δεν το κάνει θα αποδείξει πολύ νωρίς ότι από την εποχή του …άγουρου,  πέρασε κατευθείαν στην εποχή του σάπιου χωρίς ενδιάμεσο στάδιο. 
Αναμένουμε με κομμένη την ανάσα την αυριανή τελική απόφαση των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πυροβολήσει τα πόδια του στην Καστοριά.
Αθήνα ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ!!!


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria