ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ - OlaDeka

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Paul Craig Roberts: “H επίθεση στο Παρίσι διοργανώθηκε από την CIA επειδή ο Φ.Ολάντ ζήτησε άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας”! (vid)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Ρήγκαν και πρώην εκδότης των Wall Street Journal, και Business Week, Paul Craig Roberts με άρθρο-βόμβα δήλωσε ότι η επίθεση των αδελφών Κουασί στο Παρίσι διοργανώθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ως προειδοποίηση στον Γάλλο πρόεδρο Φ.Ολάντ που δύο μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει την άρση των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας ως βλαπτικές για την γαλλική οικονομία.

Πρώην αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναφέρει για την επίθεση που στοίχισε 12 ζωές στο περιοδικό Charlie Hebdo ότι ήταν μια “false flag operation” (δηλαδή επιχείρηση εξαπάτησης ώστε να γίνει πιστευτό ότι πραγματοποιήθηκε από άλλες ομάδες ή μονάδες από αυτούς που πραγματικά την σχεδίασαν) με σκοπό να συνδέσουν το “καράβι της Γαλλίας” με τις ΗΠΑ.

Το άρθρο του Paul Craig Roberts είναι πραγματικά γροθιά στο στομάχι καθώς ο συγκεκριμένος ήταν κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ αλλά δεν αντέχει την παρακμή της αμερικανικής πολιτικής και την πτώση της χριστιανικής Αμερικής σε άθεο επίπεδο.

“Οι ύποπτοι είναι ταυτόχρονα και ένοχοι και ατσούμπαλοι. Απλά θυμηθείτε όλες τις τρομοκρατικές συνωμοσίες που δημιουργήθηκαν από το FBI και εξυπηρέτησαν στο να κάνουν την τρομοκρατική απειλή αληθινή για τους Αμερικανούς”

“Η γαλλική Οικονομία υποφέρει από τις αμερικανοκίνητες κυρώσεις εναντίον των Ρώσων. Τα ναυπηγεία κοντεύουν να καταστραφούν επειδή δεν μπορούν να παραδώσουν τις ρωσικές παραγγελίες λόγω της υποταγής της Γαλλίας στην Ουάσιγκτον, ενώ και άλλοι τομείς της γαλλικής Οικονομίας έχουν χτυπηθεί από τις κυρώσεις τις οποίες επέβαλαν οι ΗΠΑ στις νατοϊκές μαριονέτες να εφαρμόσουν εναντίον της Ρωσίας”.

Ο Dr. Roberts δήλωσε ότι ο πρόεδρος Francois Hollande είπε πριν το χτύπημα ότι “οι κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας πρέπει να λήξουν, και αυτό παραήταν ελεύθερη εξωτερική πολιτική από τη γαλλική πλευρά, για την Ουάσιγκτον”.

Πρόσθεσε δε ότι η CIA αναβίωσε μια πολιτική που ακολουθούσε εναντίον των Ευρωπαίων κατά την εποχή αμέσως μετά τον Β’ ΠΠ όταν η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών διεξήγαγε επιθέσεις εναντίον ευρωπαϊκών κρατών για να πέφτει το φταίξιμο εναντίον κομουνιστικών ομάδων! Πρώτη φορά πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος παραδέχεται επίσημα την ύπαρξη της πασίγνωστης σε όλους επιχείρησης Γκλάντιο!

Ο Dr. Roberts τώρα λέει “οι αμερικανικές υπηρεσίες σχεδιάσανε καλυμμένες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για να δημιουργηθεί μίσος εναντίον των μουσουλμάνων και για να ενταχθούν ολοκληρωτικά οι ευρωπαϊκές χώρες κάτω από την επιρροή της Ουάσιγκτον”.

“ Η επίθεση στο Charlie Hebdo ήταν μια ‘εσωτερική δουλειά’ και θα χρησιμοποιηθεί από την NSA για να ταυτοποιηθούν όσα άτομα δεν επιθυμούν την υποταγή της Γαλλίας κάτω από τον αμερικανικό αντίχειρα”

“Η αμερικανική κυβέρνηση λέει στους Αμερικανούς οποιαδήποτε ιστορία σχεδιάζει αυτοστιγμεί και μετά κάθεται και γελά με την αφέλεια και την ευπιστία του κοινού”.
defencenet

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria