Αυλαία πρώτου γύρου με Καβάλα - OlaDeka

Αυλαία πρώτου γύρου με Καβάλα

Αυλαία πρώτου γύρου με Καβάλα

Φινάλε πρώτου γύρου στη Γ’ Εθνική με την ομάδα της Καστοριάς να υποδέχεται τη Καβάλα, σε ένα παιχνίδι που φέρνει στο νου ευχάριστες αναμνήσεις από υψηλότερες κατηγορίες.

Η πορεία των δύο ένδοξων επαρχιακών ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες καθώς οι ‘’ γουναράδες ‘’ βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προβάλλουν ως ένα εκ των φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου.

Παραδόξως μια νέα σπίθα ελπίδας άναψε στο ιστορικό σωματείο, καθώς η αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι σε συνδυασμό με την έλευση του νέου τεχνικού Ηλία Βάλη –πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σήμερα ( 28/1 ) – δημιούργησε καλύτερες προσδοκίες.

Ο 42χρονος τεχνικός δε μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Χριστοφορίδη και του τιμωρημένου Ντάμζι, τη στιγμή που στο όριο των καρτών βρίσκονται Τσόπρας, Δημητριάδης και Μπαϊρακτάρης.

Ως εκ τούτου οι 14 εναπομείναντες ποδοσφαιριστές θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, τόσο για το γόητρο όσο και για την ιστορία του συλλόγου.

Την αναμέτρηση –που ξεκινά στις 15:00- θα διευθύνει ο ρέφερι Τάσης από το σύνδεσμο Ηπείρου με βοηθούς διαιτητές τους Μωυσιάδη και Αντωνίου από την ίδια γεωγραφική επικράτεια.

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria