Κυριακή το Καστοριά – Άρης - OlaDeka

Κυριακή το Καστοριά – Άρης

Την Κυριακή όπως αρχικά είχε οριστεί και όχι τελικά τη Δευτέρα θα γίνει το παιχνίδι της Καστοριάς με τον Άρη . Από αύριο η διάθεση των εισιτηρίων.

Δεν έγινε τελικά αποδεκτό το αίτημα του Άρη προκειμένου το εκτός έδρας παιχνίδι του με αντίπαλο την Καστοριά για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.

Ο λόγος που οι «κίτρινοι» ζήτησαν την αλλαγή ημέρας του αγώνα τους με τους «γουναράδες» δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι την ίδια ημέρα και ώρα (15:00), διεξάγεται και το εξ αναβολής παιχνίδι στο μπάσκετ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι το αίτημα που κατατέθηκε για μετάθεση της αναμέτρησης με την Καστοριά -καθώς συμπίπτει χρονικά με το παιχνίδι ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. στο Αλεξάνδρειο για το πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ- προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας μας στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας και να στηρίξουν την προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών, τελικά δεν έγινε αποδεκτό και ως εκ τούτου ο αγώνας θα γίνει κανονικά την Κυριακή (01/02, 15:00).

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει –επίσης- ότι παρέλαβε και διαθέτει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Εισιτήρια, που τιμώνται 5 ευρώ, θα διατίθενται αύριο, Παρασκευή (30/01) από τις 10:00 έως τις 18:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.

Να σημειωθεί ότι διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα (01/02) από ειδικό εκδοτήριο που θα υπάρχει έξω από το Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς».

gazzetta
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria