Ο Γιώργος Πετκανάς για την ανακοίνωση των ονομάτων από την Ν.Δ - OlaDeka

Ο Γιώργος Πετκανάς για την ανακοίνωση των ονομάτων από την Ν.Δ

Ο Γιώργος Πετκανάς για την ανακοίνωση των ονομάτων από την Ν.Δ

Είναι γνωστό ότι συμμετείχα στις εσωκομματικές διαδικασίες για την επιλογή υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις φίλες, τους φίλους, τους συνδημότες μου και τους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, από διαφορετικές περιοχές της χώρας, που με παρότρυναν και ήταν έτοιμοι να με στηρίξουν σε αυτές τις πολύ κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον μας, εθνικές εκλογές.

Σε λίγες μέρες καλούμαστε να αποφασίσουμε για την πορεία της πατρίδας μας στο δύσκολο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
– Πορεία ευρωπαϊκή με σταθερότητα και με την ολοκλήρωση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων;
– Ή μια πορεία στην αβεβαιότητα με την ακύρωση κάθε προοπτικής αλλαγών και τομών που απαιτούνται για να σταθούμε όρθιοι και ισάξιοι μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων μας;
Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών και θέλω να κάνω γνωστό ότι, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η δυνατότητα να ζούμε παράγοντας και δημιουργώντας να μην ανακοπεί από τον λαϊκισμό και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Υπηρετώ, για πάνω από 30 χρόνια τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Μέσα από τη Νέα Δημοκρατία έδωσα αγώνες πιστός στις αρχές και στο πρόγραμμά της, έτσι και σήμερα μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών στην Π.Ε. Καστοριάς – τους οποίους όλους τιμώ – θα συνεχίσω να παλεύω, μέσα από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, για το καλό της πατρίδας και το μέλλον των παιδιών μας. Όσο για την Καστοριά μας στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω θα συνεχίσω ως ενεργός πολίτης – ή από όποια θέση επιλέξουν οι συνδημότες μου – να αγωνίζομαι για την ανάπτυξη, την προκοπή και την πρόοδο της.

Πάντα κοντά σας, Γιώργος Πετκανάς

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria