ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - OlaDeka

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015
Αισθάνομαι την υποχρέωση, με την ευκαιρία της αποστρατείας μου από τις τάξεις Του Σώματος της ΕΛΑΣ, να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους – συνεργάτες και το προσωπικό της ΕΛΑΣ, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας, για την αγαστή και ανέφελη συνεργασία μας, και για τις άριστες σχέσεις που οικοδομήσαμε όλα τα

χρόνια.

Μετά από τριάντα χρόνια υπηρεσίας, γεμάτος αναμνήσεις και εμπειρίες, αποχωρώ από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο υπηρέτησα με Δημοκρατικές Αρχές και αξίες, ανιδιοτέλεια, σεβασμό και προσήλωση στο καθήκον από νευραλγικά πόστα, έχοντας συμπαραστάτες τους πολίτες, τους συνεργάτες μου και την οικογένεια μου.
Δώσαμε όλοι μαζί τη «μάχη» της καθημερινότητας για την ασφάλεια των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαφθοράς και της θεμελίωσης την έννομης τάξης , και καταφέραμε να εμπεδώσουμε σε μεγάλο βαθμό την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ Πολιτών και Αστυνομίας.  
Με την  αποστρατεία μου ολοκληρώθηκε επίσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πανέμορφη προσωπική διαδρομή στα μονοπάτια του Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού αγώνα, μια αξέχαστη εμπειρία προσφοράς για τον συνάνθρωπο και τον συνάδελφο εργαζόμενο.
Δώσαμε όλοι μας τον ωραίο αγώνα για την διασφάλιση των δικαιωμάτων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των αστυνομικών της Καστοριάς, αλλά και όλων των εργαζομένων.
Έναν αγώνα δύσκολο, πολλές φορές άνισο και επίπονο, σε μια εποχή που όλα άλλαζαν αστραπιαία, διαμορφούμενα κυρίως εις βάρος των εργαζομένων από τις επιταγές της δημοσιονομικής, πολιτικής, θεσμικής αλλά και αξιακής κρίσης που ζει η χώρα μας, αλλά και όλος ο κόσμος, σαν συνέπεια των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων αλλά και της δεδομένης ταξικά άνισης κοινωνικής και οικονομικής οργάνωσης της πατρίδας μας.
Δώσαμε έναν «ωραίο» αγώνα που δεν θα είχε καμία τύχη, αν δεν υπήρχε από την πρώτη στιγμή η συμμετοχή και ο συλλογικός αγώνας των απλών μελών της Ένωσης μας, στις γενικές Συνελεύσεις, στις πορείες διαμαρτυρίας και σε κάθε άλλο κάλεσμα του Σωματείου μας.
Είναι όμως φανερό, ότι παρά τους αγώνες μέχρι σήμερα και εξαιτίας του μεγέθους της επίθεσης ενάντια στις κατακτήσεις των εργαζομένων, απαιτείται ανασύνταξη του Συνδικαλιστικού Κινήματος σε αγωνιστική κατεύθυνση, καμία ενσωμάτωση, ανοχή και υποταγή σε πολιτικές λιτότητας, αλλά ένταση των κοινωνικών αγώνων για την πλήρη ανάκτηση των απωλειών και ταυτόχρονα της δρομολόγησης ριζικών αλλαγών για την οικοδόμηση μιας Δίκαιης Κοινωνίας.
Σε όλους τους συμπολίτες και ιδίως σε όλα τα απλά μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, στους αφανείς αυτούς συνοδοιπόρους, χρωστώ από καρδιάς, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, για αυτά που απλόχερα μου χάρισαν.
Μετά από την αποστρατεία μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, παραμένω Ενεργός Πολίτης και ταυτόχρονα αρωγός στο δύσκολο και πολυσήμαντο έργο που καθημερινά καλείται να επιτελέσει ο Έλληνας Αστυνομικός.
Δηλώνω παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες για τα δικαιώματα των Εργαζομένων Αστυνομικών και όλων των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων Εργαζομένων Πολιτών.
Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γεώργιος Νικολόπουλος 

Αστυνομικός Υποδ/ντής ε.α.      
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria