ΑΓΣ Καστοριάς: Σόλο, η επιστροφή! - OlaDeka

ΑΓΣ Καστοριάς: Σόλο, η επιστροφή!

ΑΓΣ Καστοριάς: Σόλο, η επιστροφή!

Ο ΑΓΣΚαστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κυριάκου Σολομωνίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Απόλλωνα Αρναίας.

Ένας παλιός γνώριμος επιστρέφει στο ιστορικό σωματείο, καθώς υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές και σήμερα το πρωί έπεσαν οι τζίφρες.

Έξι μόλις μήνες μετά την αποχώρησή του -έλεω της καλοκαιρινής διοικητικής αστάθειας στο σύλλογο- ο νεαρός Θεσσαλονικιός εξτρέμ επιστρέφει στους <<γουναράδες>> ανεβάζοντας το επίπεδο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ιδιαίτερες συστάσεις άλλωστε δε χρειάζονται για το γνωστό στο φίλαθλο κοινό ‘’Σόλο’’ που τη περασμένη σεζόν ξεσήκωνε την εξέδρα με τις περίτεχνες ενέργειες του.

Ο 22χρονος ακραίος χαφ με θητεία σε Αγροτικό Αστέρα, Ηρακλή και Ζάκυνθο έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Απόλλωνα Αρναίας και προβάρει εκ νέου τα <<ερυθροκίτρινα>> φτάνοντας στην ακριτική πόλη με μεγάλες προσδοκίες.

Εμφανώς ικανοποιημένος μετά την υλοποίηση της μεταγραφής ο φέρελπις άσσος πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις μιλώντας στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου.

<<Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη πόλη και την ομάδα της Καστοριάς!

Είναι η ομάδα που με τη φανέλα της δέθηκε περισσότερα από κάθε άλλη στη καριέρα μου. Δέθηκα συναισθηματικά τόσο με τη πόλη όσο και τους οπαδούς της και ήξερα πως αργά ή γρήγορα θα έρχονταν η ώρα της επιστροφής!

Να λοιπόν που συνέβη και είμαι έτοιμος να δώσω το καλύτερο μου εαυτό! Η βαθμολογική θέση του συλλόγου δε με απασχολεί, γιατί γνωρίζω το μέγεθος του συλλόγου που έρχομαι. Είμαστε η Καστοριά και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε μέχρι τέλους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο για τη προσέγγισή του. Ήταν εκείνος που με έφερε πέρσι και αυτός που με ξαναφέρνει φέτος.

Δεν είναι όμως ώρα για λόγια, έχουμε δύσκολο έργο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί ώστε τη βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση.

Όσο αναφορά εμένα είναι πρόκληση ο ερχομός μου και ελπίζω να χαμογελάσουμε στο τέλος, όπως τα καταφέραμε και πέρσι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

agskastoria.blogspot.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria