ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ:ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 11.710 ΓΡ ΚΑΝΝΑΒΗ, 2 ΙΧ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 1.040 ΕΥΡΩ - OlaDeka

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ:ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 11.710 ΓΡ ΚΑΝΝΑΒΗ, 2 ΙΧ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 1.040 ΕΥΡΩ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ:ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 11.710 ΓΡ ΚΑΝΝΑΒΗ, 2 ΙΧ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 1.040 ΕΥΡΩ
Κατασχέθηκαν πάνω από έντεκα (11) κιλά κάνναβης, ενώ αναζητούνται  δύο ακόμη άτομα για την ίδια υπόθεση
Χθες (04-01-2015) τις βραδινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης

Μεσοποταμίας, συνέλαβαν τέσσερα άτομα έναν 30χρονο ημεδαπό και τρεις υπηκόους Αλβανίας, 25, 41 και 26 χρονών, για  εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή  ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πλησίον του Τελωνείου Κρυσταλλοπηγής, προσέγγισαν δύο άγνωστα άτομα, τοποθέτησαν δύο ταξιδιωτικούς σάκους και ακολούθως εκμεταλλευόμενοι το σκότος και το δύσβατο της περιοχής κατάφεραν να διαφύγουν προς το Αλβανικό έδαφος, ενώ το όχημα κατευθύνθηκε προς την Καστοριά. 
Στην προσπάθεια των αστυνομικών  να σταθμεύσουν για να ελέγξουν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο 30χρονος οδηγός του παρά τα επανειλημμένα σήματά τους δεν συμμορφώθηκε και διέφυγε της σύλληψης προσωρινά, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης και στην προσπάθεια του οδηγού να εγκαταλείψει τους δύο ταξιδιωτικούς σάκους κοντά στην Κρυσταλλοπηγή, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν και να περισυλλέξουν τους ταξιδιωτικούς σάκους, οι  οποίοι  περιείχαν δέκα (10) νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους έντεκα κιλών και επτακοσίων δέκα γραμμαρίων (11.710 γρ.)
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (25, 41 και 26 χρονών) οι οποίοι επέβαιναν σε δεύτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και λειτουργούσαν υποστηρικτικά, γιατί όπως προέκυψε παρέμειναν σε απόσταση από το σημείο φόρτωσης των ναρκωτικών προκειμένου να ενημερώσουν για πιθανό επικείμενο αστυνομικό έλεγχο. 
Συνολικά κατασχέθηκαν :
 κάνναβη, συνολικού βάρους 11.710 γραμ.,
 δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
 πέντε (5) κινητά τηλέφωνα και 
 το χρηματικό ποσό των χιλίων σαράντα ευρώ 1.040,00€ 
Τα δύο άτομα που μετέφεραν τους ταξιδιωτικούς σάκους και διέφυγαν προς την Αλβανία, αναζητούνται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Καστοριάς. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria