ΣΧΟΚ: Ο «Σύλλογος των Πρωταθλητών» δικαιώνει τον τίτλο του. 2 αγωνιστικές κατηγορίες – 2 χρυσά μετάλλια

Αρχική » Διάφορα » ΣΧΟΚ: Ο «Σύλλογος των Πρωταθλητών» δικαιώνει τον τίτλο του. 2 αγωνιστικές κατηγορίες – 2 χρυσά μετάλλια

ΣΧΟΚ: Ο «Σύλλογος των Πρωταθλητών» δικαιώνει τον τίτλο του. 2 αγωνιστικές κατηγορίες – 2 χρυσά μετάλλια
Εξαιρετικό ξεκίνημα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών του ΣΧΟ Καστοριάς. Στον 1ο αγώνα Κυπέλλου κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στις 17 & 18 Ιανουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων οι αθλητές του ΣΧΟΚ κατέλαβαν τις πρώτες

θέσεις.

Πιο συγκεκριμένα στον αγώνα του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (SL) της κατηγορίας Π2,  ο Δημήτρης Δημητριάδης κατέλαβε την πρώτη θέση κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο και ο Τάσος Βασιλείου την τέταρτη. 
Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (GS) επίσης της κατηγορία Π2,  την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε ο Τάσος Βασιλείου ενώ ο Δημήτρης Δημητριάδης κατέλαβε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Θωμαή Ζαφειρίου στην κατηγορία K1, κατάλαβε την πέμπτη θέση. 
Η εμφάνιση των αθλητών του ΣΧΟΚ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, και δικαιώνει τις επίπονες προσπάθειες που έχουν καταβάλει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους (παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν έδωσαν την δυνατότητα πλήρους προετοιμασίας). 
Η διοίκηση του ΣΧΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ συγχαίρει τους αθλητές και την αθλήτριά του για τις επιτυχίες τους. 
Για κάθε σχετική πρόσθετη πληροφορία επικοινωνείτε με τον πρόεδρο του ΣΧΟΚ στο τηλ. 6944298482
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια