Saga Furs - Δημοπρασία Δεκεμβρίου 2014 - OlaDeka

Saga Furs – Δημοπρασία Δεκεμβρίου 2014

Saga Furs - Δημοπρασία Δεκεμβρίου 2014
Η δημοπρασία Δεκεμβρίου της Saga Furs θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18 και 21 Δεκεμβρίου, με την επιθεώρηση να ξεκινά από τις 15 Δεκεμβρίου 2014. Η προσφορά αποτελείται από 1,1 εκατομμύρια μινκ, 295.000 αλεπούδες, 23.000 Finnraccoon και 400.000 karakul.

Προσφορά: Πάνω από ένα εκατομμύριο Μινκ – Μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων
Η δημοπρασία Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει

μια κορυφαία συλλογή διαφόρων τύπων Saga® mink, εκ των οποίων: αρσενικά των κυριοτέρων τύπων σε μεγέθη 30-20 και μεταλλαγμένα σε μεγέθη 30-0, όλους τους τύπους  θηλυκών σε μεγέθη 1-2. Επιπλέον, θα προσφερθεί μια πολύ ωραία συλλογή από ανοιχτόχρωμα μεταλλαγμένα. Το σύστημα ταξινόμησης της Saga εγγυάται την πιο αξιόπιστη συλλογή.


Θα προσφερθούν 300.000 φρέσκα ανατολικό-ευρωπαϊκά γουνοδέρματα. Το ένα τρίτο της συλλογής θα αποτελείται από σκούρα μινκ, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα θα αποτελείται από Sapphire, Silverblue, Demi Buff, Pastel, Palomino και άλλους τύπους μινκ.

Συλλογή από 100% Πιστοποιημένα Saga® Fox και Finnraccoon

Η προσφορά Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνει μια συλλογή από 225.000 Blue fox (μεγέθη 60-30) και 20.000 Blue Shadow fox (μεγέθη 60-30). Επίσης θα δημοπρατηθεί μια συλλογή από 25.000 Blue Frost fox (μεγέθη 40-20), 12.000 πολύ καλής ποιότητας Silver fox και μια μικρή συλλογή από διάφορες μεταλλαγμένες αλεπούδες. Η συλλογή Finnraccoon αποτελείται από 23.000 δέρματα και περιλαμβάνει και μικρές συλλογές από White και Arctic Finnraccoon. Οι αλεπούδες και τα Finnraccoon που πωλούνται από την Saga Furs προέρχονται από εκτροφεία που πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης.


Η κύρια προσφορά Karakul της φετινής σεζόν
Σ’ αυτή την δημοπρασία θα προσφερθεί μια συλλογή από 400.000 γουνοδέρματα Afghan karakul. Τα γουνοδέρματα  θα βρίσκονται εκτεθειμένα για επιθεώρηση από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με τον κ. Kari Huotari, τηλέφωνο + 358 9 84 981.

Ειδικές διευθετήσεις για την δημοπρασία Δεκεμβρίου της Saga Furs 

Η Saga Furs ανακαινίζει τις εγκαταστάσεις  δημοπράτησης και εστιατορίων με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Δεδομένου ότι οι διαδικασίες αποθήκευσης και ταξινόμησης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την εποχή, θα υπάρξουν ειδικές διευθετήσεις κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας Δεκεμβρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ότι οι πωλήσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Scandic Park (παλαιότερα Scandic Continental) στο Ελσίνκι μεταξύ 18 και 21 Δεκεμβρίου. Η επιθεώρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοπρατήριο στην Vantaa ως συνήθως.

Κάθε 30 λεπτά θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης με minibus μεταξύ της Saga Furs και του ξενοδοχείου Scandic Park καθώς και μεταξύ των άλλων ξενοδοχείων κατά τις ημέρες των πωλήσεων.


Saga Furs® Top Lots από θηλυκά White, Blue Fox και Finnraccoon

Τα καλύτερα θηλυκά White, Blue fox και Finnraccoon έχουν προσεκτικά επιλεγεί σε Top Lots ποιότητας Saga Lumi Royal® για να διατεθούν στην δημοπρασία Δεκεμβρίου. Ο αγοραστής του Top Lot θα λάβει, μεταξύ άλλων, ένα ειδικό βραβείο Saga Top Lot Award και δημοσιότητα στα διεθνή ΜΜΕ. Ο αγοραστής επίσης θα μπορεί να έχει αποκλειστική πρόσβαση στην ανάπτυξη προϊόντων της Saga. Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες κατά την διάρκεια της δημοπρασίας.

Σας περιμένουμε στην δημοπρασία Δεκεμβρίου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria