SAGA FURS: Δημοπρασία Δεκεμβρίου - 2η ημέρα - OlaDeka

SAGA FURS: Δημοπρασία Δεκεμβρίου – 2η ημέρα

SAGA FURS: Δημοπρασία Δεκεμβρίου - 2η ημέρα
Η  δεύτερη ημέρα της δημοπρασίας Δεκεμβρίου της Saga Furs ξεκίνησε με την προσφορά των White mink. Οι πωλήσεις πήγαν πολύ καλά και κύριοι αγοραστές ήταν το Χονγκ-Κονγκ/Κίνα με καλή υποστήριξη από τις υπόλοιπες διεθνείς αγορές.
Και σήμερα όπως και εχθές, οι καλύτερες και κοντόσταχες (velvet) ποιότητες είχαν την

μεγαλύτερη ζήτηση και πέτυχαν καλές τιμές με τα αρσενικά White velvet να πωλούνται κατά μ.ο. στα 55 ευρώ και σε ποσοστό  90% ενώ τα κανονικής ποιότητας με μ.ο. 41,5 ευρώ και ποσοστό 64%. Τα θηλυκά White velvet πωλήθηκαν κατά μ.ο. 44,5 ευρώ σε ποσοστό 81% ενώ τα κανονικής ποιότητας 30 ευρώ και ποσοστό 77%.

Τα αρσενικά Pearl velvet πωλήθηκαν με μ.ο. 54 ευρώ  και ποσοστό 90%, τα θηλυκά Pearl velvet με μ.ο. 41 ευρώ και ποσοστό 71% ενώ τα κανονικής ποιότητας πωλήθηκαν 44,5 ευρώ τα αρσενικά και 30,5 ευρώ τα θηλυκά.
Η ίδια τάση παρατηρήθηκε και στις πωλήσεις των κύριων καφέ τύπων όπου και πάλι οι velvet ποιότητες πέτυχαν καλύτερες τιμές: τα αρσενικά Brown velvet πωλήθηκαν με μ.ο. τιμής τα 47 ευρώ (αντίστοιχα τα κανονικής ποιότητας πωλήθηκαν στα 33 ευρώ) και ποσοστό 71%, τα αρσενικά Glow velvet με μ.ο. τιμής τα 47,5 ευρώ (τα κανονικής ποιότητας 34 ευρώ) και ποσοστό περίπου 40%, τα αρσενικά Mahogany velvet με μ.ο. τα 47,5 ευρώ (τα κανονικής ποιότητας περίπου 34 ευρώ) και ποσοστό 47%.
Τα θηλυκά Glow velvet πωλήθηκαν με μ.ο. τιμής τα 28,21 ευρώ (τα κανονικής ποιότητας 19 ευρώ) και σε ποσοστό 95%, τα θηλυκά Mahogany velvet με μ.ο. τα 30,44 ευρώ (τα κανονικής ποιότητας περίπου 20 ευρώ) και ποσοστό 73%. Τα μακρύσταχα έπιασαν χαμηλότερες τιμές.

Σε γενικές γραμμές οι εμπορικές ποιότητες αντιμετώπισαν αντίσταση από το αγοραστικό κοινό με αποτέλεσμα σήμερα, 3η ημέρα της δημοπρασίας, να αποσυρθεί η μεγαλύτερη ποσότητα των ανατολικοευρωπαϊκών γουνοδερμάτων.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria