ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟ OLADEKA:ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ - OlaDeka

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟ OLADEKA:ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΟ OLADEKA:ΔΕΝ ΕΘΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

Παρακολουθώ ότι στη σελίδα σας κανείς δεν έχει το θάρρος της γνώμης προκειμένου να αναφερθεί ονομαστικά στο σχόλιο που κάνει. Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαπιστώνω την έλλειψη υπευθυνότητας από την πλευρά τους στο να εκφράσουν ονομαστικά την άποψη τους. Είναι ένα από τα φαινόμενα της παρακμής που παρουσιάζει ο πολιτισμός μας σήμερα. 

Για την ιστορία αναφέρω ότι όταν διεκδίκησα την ψήφο των συμπολιτών μου για τον Δήμο Καστοριάς ξεκαθάρισα ότι ο συνδυασμός μου είναι διακομματικός και ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος διατηρεί την κομματική του ταυτότητα. Άλλωστε το αποδείξαμε στην πράξη διότι συμμετείχαν πρόσωπα από διάφορους κομματικούς χώρους.
 Όσον αφορά την συμμετοχή μου ή όχι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από τα σχόλια που κάνει ο καθείς, θέλω να επισημάνω ότι εάν είχα αποφασίσει να θέσω υποψηφιότητα θα το είχα ανακοινώσει εγώ ο ίδιος έχοντας το θάρρος της άποψης και επιλογής μου. Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες αγαπούν την Ελλάδα ανεξάρτητα σε ποιόν κομματικό χώρο ανήκουν και επιδιώκουν το καλύτερο για την πατρίδα μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ΄ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δικηγόρος – Οικονομολόγος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria