Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕ ΒΑΟ KAI ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ - OlaDeka

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕ ΒΑΟ KAI ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Ένα υπέροχο αγωνιστικό πρωινό και μια εξαιρετική εκδρομή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο από τα τμήματα των Ακαδημιών και η ομάδα των Παμπαίδων του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αυτό το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη  καθώς αγωνίστηκαν σε φιλικούς αγώνες με την ομάδα του Β.Α.Ο.
Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ και χαρίζοντας εντυπωσιακές φάσεις

ευχαριστώντας τόσο τους γονείς τους στην κερκίδα όσο και τους προπονητές τους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποκόμισαν  πλούσιες εμπειρίες που θα τα βοηθήσει στο μέλλον.

Ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία την ομάδα του Β.Α.Ο. και ανανεώνουμε το ραντεβού μας πολύ σύντομα στα πλαίσια των πολύ καλών σχέσεων και της συνεργασίας των δύο συλλόγων!
Επίσης:
Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ θέλοντας να αναβιώσει τη μεγάλη γυναικεία  ομάδα μπάσκετ  του παρελθόντος με τις τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσκαλεί όλα τα κορίτσια, που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να συμμετέχουν στις προπονήσεις  των ακαδημιών κοριτσιών  του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. 
Στόχος είναι να δημιουργηθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής ένα οικοδόμημα με πολύ γερές βάσεις, όπου με σκληρή δουλειά, προγραμματισμό και  με την καθοδήγηση  εξειδικευμένων  προπονητών και πρωτοποριακά προγράμματα προπόνησης να δημιουργήσουμε ξανά τη μεγάλη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του παρελθόντος και να φέρουμε ξανά πολλές επιτυχίες στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας! 
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Χρήστου» στους Μανιάκους. Η οικονομική συνδρομή είναι εντελώς συμβολική, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς στους οποίους ζούμε, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να προσέλθουν και να δοκιμάσουν. Κορίτσια όλων των ηλικιών,  τα οποία θα κατανεμηθούν στο αντίστοιχο με την ηλικία τους τμήμα, θα προπονούνται σε έναν ασφαλές και σωστά εξοπλισμένο χώρο.
Ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πάντα σκοπό έχει να προάγει τον αθλητισμό και την εξύψωση του αθλητικού ιδεώδους στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ και να εισάγει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σο μαζικό αθλητισμό και στον αθλητικό τρόπο ζωής.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria