Αλληλεγγύη-κανένας μόνος στην κρίση:'Eκδήλωση για την Ημέρα ΑμεΑ - OlaDeka

Αλληλεγγύη-κανένας μόνος στην κρίση:’Eκδήλωση για την Ημέρα ΑμεΑ

Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ‘κανένας μόνος στην κρίση’, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ” Μη Σταματάς’ και Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ‘Μαζί σου” 
με αφορμή την Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες  Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου οργανώνουν προβολή της ταινίας:
OI AΘΙΚΤΟΙ
Υπόθεση:
Πρόκειται για την ιστορία ενός εκατομμυριούχου, του Philippe (François Cluzet) που μετά από ένα ατύχημα μένει ανάπηρος και προσλαμβάνει τον Driss (Omar Sy) έναν μαύρο από τα φτωχά προάστια του Παρισιού και πρώην κατάδικο για να τον προσέχει. Μεταξύ των δύο ανδρών που προέρχονται από τόσο διαφορετικά περιβάλλοντα αναπτύσσεται μια σχέση φιλίας. Με τα προβλήματα της περιθωριοποίησης των μαύρων που δεν άλλαξαν παρά τα γεγονότα του 2006 και τις εξεγέρσεις στα προάστια του Παρισιού, η ταινία προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα ελπίδας πως παρά τις διαφορές τους η ανθρώπινη φιλία μπορεί να καταργήσει πολλά σύνορα.
Σε αυτόν τον κοινό σκοπό.  Σας καλούμε να μοιραστούμε μαζί την συγκίνηση μιας καλής ταινίας .  Να προσεγγίσουμε την αναπηρία χωρίς προκαταλήψεις, γιατί δεν υπάρχουν όρια παρά μόνο αυτά που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας
   την  Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου     ώρα 7.00 μ.μ. 

στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE   Περιοχή Χλόη  Καστοριάς  


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria