Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Αρχική » Διάφορα » Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση της νέας ΚΑΠ στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Παρουσίαση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (Κ.Α.Π)», η οποία έγινε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Βαγγέλη Σημανδράκου και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνου Καναβού, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καστοριάς.

Παραβρέθηκαν επίσης η Θεματική Αντιπεριφεριάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και πρώην Αντιπεριφερειάρχες.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς σε συνεργασία με την Εφημερίδα «Αγροτική Έκφραση» και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού αγροτών, κτηνοτρόφων και γεωτεχνικών της περιοχής.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά από την πρώην αντιπρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δήμητρα Χαλικιά και τον γεωπόνο Ντίνο Μακά, για τους δικαιούχους και το ύψος της επιδότησης, καθώς και για τις καλλιέργειες και τα εκτρεφόμενα ζώα που περιλαμβάνει η νέα ΚΑΠ, η οποία φιλοδοξεί να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα. Στη συνέχεια τέθηκαν ερωτήματα από τους πολίτες και διευκρινίσεις από τους παρουσιαστές, για την καλύτερη ενημέρωση επί του θέματος.

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια