Οι θέσεις κοινωφελούς εργασίας για τη Δυτική Μακεδονία-Δείτε αναλυτικά!

Αρχική » Διάφορα » Οι θέσεις κοινωφελούς εργασίας για τη Δυτική Μακεδονία-Δείτε αναλυτικά!

Οι θέσεις κοινωφελούς εργασίας για τη Δυτική Μακεδονία-Δείτε αναλυτικά!

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των θέσεων κοινωφελούς εργασίας, που θα ενταχθούν και θα καλυφθούν μέσω του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ. Πρόκειται για 52.818 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε Δήμους, Περιφέρειες, Σχολεία, Νοσοκομεία, Ασφαλιστικά Ταμεία κλπ.

Η δημόσια πρόσκληση με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων στο πρόγραμμα, έχει αποσταλεί από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση, η οποία αναμένεται εντός των επομένων ημερών.

Αναλυτικά, ο αριθμός των θέσεων ανά ειδικότητα και ανά φορέα περιλαμβάνονται σε έναν αναλυτικό πίνακα που δημοσιεύει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας (www.prlogos.gr). Αναλυτικά και ως προς το αντικείμενο το θέσεων για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πρόκειται για ειδικότητες νοσηλευτών, γενικών καθηκόντων, διοικητικού (οικονομικού – λογιστικού), γραμματείς διοίκησης, ηλεκτρολόγους, κλητήρες, οδηγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, οδηγούς, φροντιστές, πληροφορικής, αγρονόμων – τοπογράφων, γεωπόνων, κτηνιάτρων, υδραυλικών, νυχτοφυλάκων, δομικών έργων, εποπτών υγείας κ.α.

Οι θέσεις κατανέμονται αντίστοιχα (σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας) τόσο στην Κοζάνη, όσο και την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα, ενώ ξεχωριστές θέσεις έχουν οριστεί για τους δήμους των περιοχών αυτών. Επίσης, θέσεις υπάρχουν για τις Ιερές Μητροπόλεις της περιοχής, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον ΕΟΠΥΥ, το ΙΚΑ κ.ο.κ. Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις τόσο Δ.Ε., όσο και Τ.Ε. και Π.Ε.

Β.Σ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ
www.prlogos.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια