Είναι αλήτες!!! - OlaDeka

Είναι αλήτες!!!

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΕΝΩ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ EMAIL.BΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΒΗΜΑ”!
Εντρομοι οι Χαρδούβελης και Σαμαράς κρύβουν το περιεχόμενο του απαξιωτικού
email που έλαβαν ξημερώματα της Τετάρτης από την Τρόικα.

Οι δανειστές  ζητούν διευκρινίσεις για τα μέτρα και δεσμεύσεις για το δημοσιονομικό κενό, εάν δεν επιτευχθούν οι κυβερνητικοί στόχοι.

Στο mail που έφτασε τα ξημερώματα στο υπουργείο Οικονομικών οι
εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν συγκεκριμένα σχέδια νόμου όπως, για
παράδειγμα, στο θέμα του ασφαλιστικού. Αυτά διαρρέουν κυβερνητικές πηγές
στις οποίες κανείς πλέον δεν έχει εμπιστοσύνη. Εάν δεν δοθεί το email της Τρόικας στην δημοσιότητα δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το περιεχόμενό του.

Τις προηγούμενες ώρες όμως, όπως αποκαλύπετι ο συγκλονιστικός ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, οι άνθρωποι του Μαξίμου αποκαλούσαν ΑΛΗΤΕΣ τους Τροικανούς!

Κι αυτό γιατί τούς χρέωναν την διαρροή του email που είχαν στείλει οι δικοί μας, οι οποίοι-προφανώς- έχουν μάθει να δουλεύουν αφήνοντας  στο σκοτάδι τους Ελληνες πολίτες.

Με κάποιο τρόπο όμως το 48 σέλιδο “Μνημόνιο Χαρδούβελη” διέρρευσε στην γλυκιά Ελένη Βαρβιτσιώτη και οι σύμβουλοι του Σαμαρά στο Μαξίμου  άρχισαν να βρίζουν τ΄ αδέλφια μας τους Τροικανούς και ειδικά τον ταλαίπωρο Ινδό φακίρη του IMF.

H αποκάλυψη του σημερινού ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ είναι σοκαριστική και πρέπει άμεσα η Λαγκάρντ, ο Τόμσεν και ο Ινδός φακίρης να διαβάσουν τα μπινελίκια με τα οποία τους λούζουν στο Μαξίμου. Μία λέξη ακουγόταν όλη την ημέρα στο Μέγαρο Μαξίμου: «Αλητεία». Μιλούσαν για τη διαρροή του κειμένου των ελληνικών προτάσεων προς την τρόικα: «Χτύπημα κάτω από τη μέση, η αλητεία τους δεν έχει όρια» μου έλεγε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού που παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα: «Οι
απαντήσεις στα αιτήματα της τρόικας βρίσκονταν μόνον σε δύο
υπολογιστές. Στον υπολογιστή του Στ. Παπασταύρου και στον υπολογιστή του
Γκίκα Χαρδούβελη. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τις άφησαν να διαρρεύσουν.
Συνεπώς ποιος το έκανε;»
διερωτήθη ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ο οποίος προχώρησε ακόμη ένα βήμα: «Πρόκειται για πισώπλατο μαχαίρωμα και περιφρόνηση προς τις απαντήσεις μιας εκλεγμένης κυβέρνησης».

Αυτά γράφει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ, με το O.K του Σταύρου Ψυχάρη φυσικά, ο οποίος δίνει, ο άνθρωπος, έναν κοπιώδη αγώνα κατά της κυβέρνησης και φαίνεται να το γλεντάει.

Οι άνθρωποι του Μαξίμου τώρα αποκαλούν ΑΛΗΤΕΣ τους Τροικανούς επειδή διέρρευσαν το email και την ξεφτίλα του Χαρδούβελη, ο οποίος- σαν ερωτευμένη μαθήτρια-, έκλεινε λέγοντάς τους ότι τούς περιμένει στην Αθήνα.

Ποιος είναι ο ορισμός της αλητείας άραγε; Να
διαρρέουν οι ξένοι ένα email το περιεχόμενο του οποίου αφορά τις ζωές
11 εκατομμυρίων Ελλήνων από τους οποίους το κρύβει η κυβέρνησή τους;

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria