Πρωτοβουλίες για τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων στο φράγμα Νεστορίου από την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

Αρχική » Διάφορα » Πρωτοβουλίες για τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων στο φράγμα Νεστορίου από την Περιφέρεια Δ.Μακεδονίας

Πρωτοβουλίες για την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του φράγματος Νεστορίου ανέλαβε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Έπειτα από προσωπική παρέμβαση του περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη προς τους υπευθύνους του έργου, καταβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή ο μισθός του Οκτωβρίου και η κοινοπραξία δεσμεύτηκε ότι το αργότερο μέχρι τα Χριστούγεννα θα καταβληθεί και ο μισθός του Νοεμβρίου.

Επιπροσθέτως, υπήρξε διαβεβαίωση για συνεχή ροή χρημάτων για τους μισθούς των εργαζομένων.

Επιπλέον, για την καταβολή των οφειλόμενων στους εργαζόμενους πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου με εκπροσώπους των εργαζομένων του φράγματος Νεστορίου, παρουσία του δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Γιώργου Μαλέα.

Σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας τονίζει ότι: «θα συνεχίσει την προσπάθεια της για την αποπεράτωση του έργου, το οποίο είναι υψίστης σημασίας όχι μόνο για την περιοχή της Καστοριάς αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας».

real.gr

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια