Οι καραμανλικοί ζητούν επιστροφή Κώστα στο πολιτικό προσκήνιο - OlaDeka

Οι καραμανλικοί ζητούν επιστροφή Κώστα στο πολιτικό προσκήνιο

Δύο αναρτήσεις με μεγάλο νόημα στο Twitter από τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Ευρ.Στυλιανίδη και Ευ.Αντώναρο, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση στην πρώτη ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής

Έντονη κινητικότητα έφερε το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στο καραμανλικό στρατόπεδο, το οποίο ζητάει εμπλοκή ή πρωτοβουλίες από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στην πολιτική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Είναι χαρακτηριστική η φωτογραφία (κεντρική) που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, όπου δείχνει τον πρώην πρωθυπουργό να ψηφίζει τον Σταύρο Δήμα, υπό τα βλέμματα γαλάζιων βουλευτών. «Ο τόπος χρειάζεται σταθερότητα και ο λαός ειλικρίνεια», γράφει στο σχόλιό του, χωρίς να διευκρινίζει αν προτείνει τον Κώστα Καραμανλή ως υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αν ζητεί την επιστροφή του στην ηγεσία της ΝΔ.

Λίγο νωρίτερα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, έριξε βόμβα με ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία λέει ότι «είναι ήδη σε εξέλιξη διεργασίες για τις οποίες οι περισσότεροι θα τρίβουν τα μάτια τους».

«Απαράδεκτο να εκπροσωπούν την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στα κανάλια σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα νεοαφιχθέντα άτομα χωρίς ρίζες στο χώρο», έγραψε λίγο αργότερα, πετώντας καρφιά για στελέχη του περιβάλλοντος Σαμαρά, χωρίς να τους κατονομάζει, όπως οι Γεωργιάδης, Βορίδης και Κρανιδιώτης.

voria
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria