Βόμβα μεγατόνων…Φωτιά τα πορίσματα της Γερμανικής Δικαιοσύνης – Από τα δισεκατομμύρια της Ζήμενς και των εξοπλιστικών

Αρχική » Διάφορα » Βόμβα μεγατόνων…Φωτιά τα πορίσματα της Γερμανικής Δικαιοσύνης – Από τα δισεκατομμύρια της Ζήμενς και των εξοπλιστικών

Μίζα 2% σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!
Το 8% πήγαινε σε αξιωματούχους του ΟΤΕ – Τους κρατάνε όλους οι Γερμανοί, γι’ αυτό κάθονται σούζα…

Υπάρχει και Θεός… Που κι αυτός αγανακτεί με τη μεγάλη λεηλασία που έχει γίνει στη χώρα μας. Και τον λογαριασμό έξι χρόνια τώρα τον πληρώνει ο ελληνικός λαός, που έχει φτάσει στο σημείο να
ζητιανεύει…

Ανοίγει, όμως, ο ασκός του Αιόλου για όλους εκείνους που όχι μόνο δεν προστάτευσαν τον μόχθο και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα μετείχαν στο πάρτι των δισεκατομμυρίων που υποτίθεται ότι πήγαιναν για την ενίσχυση της Άμυνας της χώρας και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, με πρώτο πιάτο τις τηλεπικοινωνίες και τις ηλεκτρονικές υποδομές. Πρώτη θέση στο φαγοπότι είχαν οι Γερμανοί, οι εκλεκτοί της Μέρκελ, οι… αδιάφθοροι… Ζήμενς, Forestall, Kestrel…

Τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως το «ΠΑΡΟΝ» αποτελούν κυριολεκτικά βόμβα μεγατόνων, που ανατινάζει τα δύο μεγάλα -τότε…- κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τα κόμματα τα οποία κυβέρνησαν εναλλάξ την Ελλάδα και είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τη χρεοκοπία της χώρας και τα δεσμά που μας έβαλαν οι εταίροι μας, με πρώτους τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή στην κατάρρευση της οικονομίας μας από τις υπερτιμολογήσεις, καθώς για τα προγράμματα δισεκατομμυρίων ευρώ έπαιρναν από την πτωχή Ελλάδα δύο και τρεις φορές πάνω από την πραγματική τους αξία.

Σύμφωνα με έγκυρες δικαστικές και δικηγορικές πηγές, στα πορίσματα της Γερμανικής Δικαιοσύνης για τον γνωστό και μη… εξαιρετέο… εντιμότατο κύριο Χριστοφοράκο -ο οποίος κατά την εδώ παραμονή του, ως αφεντικό της Ζήμενς, πριν το σκάσει σίτιζε πολλούς επώνυμους πολιτικούς ένθεν και ένθεν (μέχρι λεμονοστύφτες και κομπιούτερ τούς έστελνε)- και για τον άλλο, τον κ. Σίκατσεκ, για ΟΛΕΣ τις δουλειές που έπαιρνε από τον ΟΤΕ ο γερμανικός κολοσσός η ταρίφα ήταν 2% για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και 8% για τους αξιωματούχους του ΟΤΕ.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία προφανώς προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν οι γερμανοί Εισαγγελείς από τις ανακρίσεις.

Σιωπή από τους έλληνες Εισαγγελείς!

Περιέργως, δεν υπάρχει καμία αναφορά περί της μίζας που έπαιρναν τα δύο μεγάλα κόμματα στην πρόταση του Εισαγγελέα κ. Γαληνού Μπρη προς το Συμβούλιο Εφετών για το σκάνδαλο της Ζήμενς. Ακόμη, αν και υπάρχει η ομολογία του Θόδωρου Τσουκάτου ότι το 1.000.000 ευρώ που πήρε από τον Χριστοφοράκο -επί προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη- το έδωσε στο ταμείο του κόμματος, και μάλιστα με δημόσια δήλωσή τους ο τότε γραμματέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός και η ταμίας του κόμματος Δήμητρα Παπαχρήστου το είχαν επιβεβαιώσει, ο Εισαγγελέας κ. Μπρης στην πρότασή του αγνοεί τη δήλωση των δύο αρμόδιων τότε στελεχών. Και εκτιμά ότι τα χρήματα τα έδωσε για να «επηρεάσει στελέχη και υπαλλήλους του ΟΤΕ». Με ποια αρμοδιότητα και με ποια σχέση, όμως, ο Τσουκάτος ήταν ο μεσολαβητής από πλευράς Ζήμενς ο κ. Εισαγγελέας δεν το αναφέρει. Απλώς επικαλείται ότι το ποσό αυτό δεν αναγράφεται στα βιβλία του κόμματος… (Υπάρχει κόμμα, όχι μόνο εδώ αλλά και στην Ευρώπη, που θα έγραφε στα επίσημα βιβλία του ότι το τάδε ποσό είναι από μίζες;)

Δεν υπάρχει επίσης καμία αναφορά στο 1.000.000 ευρώ που δόθηκε την ίδια εποχή στη ΝΔ. Και, όπως είχε γραφτεί, το πήρε ο τότε υπεύθυνος Οικονομικών της ΝΔ, ο μακαρίτης… Βαρθολομαίος.

Να σημειώσουμε ότι ο Θ. Τσουκάτος κατηγορείται για παθητική δωροδοκία – ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που μετά από δεκαπενταετία παραγράφεται. Δηλαδή, ό,τι έχει συμβεί πριν από το 1999 παραγράφεται.

Ελεύθερα τα παιδιά του Καραβέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, απαλλάσσονται από κάθε κατηγορία τα τρία παιδιά (κορίτσια) του Καραβέλα, ο οποίος κατηγορείται για τις μίζες της Ζήμενς, αλλά πριν τον συλλάβουν, λόγω ολιγωρίας των αστυνομικών αρχών, το είχε σκάσει και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σε αντίθεση με την απαλλαγή των παιδιών, οι κατηγορίες παραμένουν για τη γυναίκα του.

Μεγάλο φαγοπότι και στα εξοπλιστικά – Θησαυρό στοιχείων βρήκαν στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου οι ελβετοί Εισαγγελείς
Πολλοί πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο τους από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ελβετοί Εισαγγελείς, οι οποίοι είχαν έρθει πριν από καιρό στην Αθήνα και, παρουσία ελλήνων Εισαγγελέων, είχαν μπει στο ανάκτορο του Άκη στην Ακρόπολη και είχαν ψάξει κάθε σημείο. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάζεψαν πάρα πολλά ντοκουμέντα, μεταξύ των οποίων και τα κομπιούτερ στα οποία ο Τσοχατζόπουλος κατέγραφε τα πάντα, και τα πάρε – δώσε για τις μίζες, με λεπτομέρειες… Με βάση τα στοιχεία αυτά αλλά και όσα έρχονται στο φως με αφορμή την ιστορία με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει κάπου 25.000.000 ευρώ, ενώ στην ιστορία εμπλέκονται και οι γνωστοί οπλάδες Κομνόπουλος και. Αλέξ. Τσάτσος, γίνονται έρευνες από Εισαγγελείς στη Βρέμη και στο Μόναχο, ακόμη και έρευνες κατ’ οίκον, κάτι που σημαίνει ότι θα βγουν πολλά ακόμη στη φόρα. Ήδη πληροφορίες υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν και άλλα χρήματα που προέρχονται από μίζες.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια